Transformers Mastermind

Is jouw bedrijf niet zomaar een hobby, maar je passie? En wil je dit jaar doorbreken naar een ongekende hoogte? Ben jij klaar voor mentale én financiële vrijheid? Dan is dit de Mastermind voor jou.

Ik neem je, samen met alle experts die mij persoonlijk hebben geholpen, mee op een reis die je nooit meer zult vergeten.

Je krijgt niet alleen alle strategische tools om next level te gaan, maar ook alle mentale tools.

De deuren zijn dicht tot 5 april

.

Vanaf donderdag 8 april deel ik in deze Mastermind álle stappen die ik zelf heb gezet om naar mentale en financiële vrijheid te groeien. Daarbij krijg je toegang tot alle experts die me hierbij hebben geholpen. 

“Ik ben hier met een missie. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en daar zelf goed mee verdienen, maar ik loop vast. Hoe heb jij dit gedaan? En kun je me helpen?”

.
In het kort is dit de meest gestelde vraag die ik krijg.

Op de een of andere manier trek ik nooit hobby ondernemers aan, maar ondernemers met een grote missie. Hun bedrijf is niet zomaar een middel om geld mee te verdienen. Het is meer dan dat.

Het is hun purpose.

Een verlengstuk van zichzelf.

Een middel om impact mee te maken.

En ze zijn bereid ‘to do whatever it takes’ om daar een succes van te maken.

Ook al ben je misschien nog maar net gestart met ondernemen.

Ik zeg altijd: Ik trek een beetje de gekke Henkies aan. Mensen die denken dat ze de wereld kunnen veranderen en dat uiteindelijk ook doen. Ik ben zelf ook een gekke Henkie wat dat betreft.

Jij gaat door waar andere mensen allang waren gestopt. Je schijt regelmatig in je broek omdat je weer op het punt staat om een spannende beslissing te nemen, maar je doet het.

Waarschijnlijk heb je je altijd al anders gevoeld. Niet alleen als ondernemer, maar misschien zelfs al wel in het gezin waarin je bent opgegroeid.

Je denkt anders. Je handelt anders. Je dromen zijn vele malen groter dan ‘normaal’. Ze zijn zo groot dat je er zelf soms bang van wordt.

Ondanks dat je je missie tot in je tenen voelt en al lang en breed besloten hebt om daar vol voor te gaan, word je ook nog regelmatig tegen gehouden.

Het ondernemerschap maakt je pijnlijk bewust van dingen die je zou moeten doen, maar waarvan je simpelweg niet weet HOE je het moet doen en je wordt regelmatig geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachten en gedrag.

Denk aan gedachten als: Kan ik dit wel? Zitten mensen hier echt wel op te wachten? Wat als het niet lukt? Wat als ik de verkeerde keuze maak?

Maar je hebt soms net zo goed last van onhandige gedragspatronen zoals uitstelgedrag of dat je een tijd niet lekker in de flow zit en alles stroperig voelt.

Maak je geen zorgen. Daarin ben je niet de enige. En het wordt hoog tijd om deze ‘gekke Henkies’, oftewel de transformers van deze wereld, bij elkaar te brengen en samen naar de top te gaan in plaats alleen.

In deze Mastermind krijg je daarom niet alleen de kennis om dat te doen, maar vooral ook de middelen om in actie te komen en in actie te blijven. De kans is groot dat je al meer dan genoeg weet. Tuurlijk mis je nog bepaalde kennis, maar het is nu vooral tijd om te doen in plaats van te denken.

(Je kunt  instappen tot donderdag 8 april 9:00 uur. Daarna gaan de deuren dicht.)

“Transformed people, transform people.”

– Richard Rore

Iedereen kan succesvol worden.

Ondernemen is fantastisch en ik geloof dat elke ondernemer mega succesvol kan zijn.

Zolang je missie maar groter is dan je angsten, je blijft investeren in de juiste kennis en bereidt bent om naar jezelf te kijken als iets niet lekker loopt in plaats van te wijzen naar een ander.

Om succesvol te zijn heb je een grote mate van zelfleiderschap nodig.

En inmiddels weet ik – na 2 succesvolle bedrijven te hebben gebouwd – dat er veel meer bij komt kijken dan alleen sales, marketing en strategie.

Die dingen zijn super belangrijk en zullen ook uitvoerig aan bod komen in deze Mastermind, maar uiteindelijk valt of staat je succes met hoe jij bent als persoon.

Je kunt alles weten over funnels en advertenties, maar als je vervolgens met bibberende stem je aanbod doet aan de telefoon ga je geen ja krijgen.

En je kunt de ene na de andere klant binnenhalen, maar als jij vervolgens niet je grenzen durft aan te geven waardoor je 24/7 aan staat, ben je dan echt zo succesvol als dat het voor de buitenwereld lijkt?

En je kunt alles in je bedrijf perfect voor elkaar hebben, maar als je ‘s avonds huilend in slaap valt omdat je je zo eenzaam voelt, ervaar je dan wel echt vrijheid?

Ik geloof daarom dat je op 3 vlakken werk hebt te doen om mentaal en financieel vrij te kunnen zijn. Op energetisch, mentaal en strategisch niveau. Deze 3 onderdelen komen dan ook alle drie aan bod.

Hier ben ik zelf de afgelopen jaren heel diep ingedoken. Ik heb me op alle vlakken binnenstebuiten laten keren.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen een bedrijf heb waar ik gelukkig van word en super goed mee verdien, maar daarnaast ook een fijne relatie heb met mijn vriend, vrienden en familie en een gezond lichaam.

En dat gun ik jou ook.

De deuren zijn dicht tot 5 april

.

Tamara de Jong – Online Business Coach

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Ok, nu even praktisch. Wat gaan we nou precies doen?

.
Op dit moment zitten al mijn coachprogramma’s vol en zijn er voor alle programma’s lange wachtlijsten. De eerstvolgende mogelijkheid om 1-op-1 met mij te werken wordt waarschijnlijk pas in september 2021.

Daarom heb ik deze Mastermind ontwikkeld. Niet alleen om een grotere groep mensen te kunnen helpen, maar ook om coaching beschikbaar te maken voor meer mensen. Niet iedereen heeft de middelen om voor een paar duizend Euro in een coach te investeren.

Het thema van komende maand is ‘Reizen’. We duiken in de klantreis van jouw doelgroep en gaan deze samen optimaliseren. Ik help de groep om de klantreis zo optimaal mogelijk te maken zodat je moeiteloos en consistent je ideale klant aantrekt.

Daarnaast duiken we ook in jouw mentale reis. Ik ga je helpen om de negatieve stemmen in je hoofd te temmen en om relaxter en met meer plezier te ondernemen.

✓ Je wordt lid van een besloten Facebook groep waar ik elke maandag rond 9:00 uur live ga. Dit is een soort mini masterclass van 10-15 minuten. Ik deel dan een life-changing inzicht wat voor mij voor een doorbraak heeft gezorgd om mijn bedrijf te laten groeien, geef je een motivatie boost en vraag naar je intenties voor die week. Je kunt dat als comment delen onder mijn live video. Hier hoef je niet live bij te zijn. De video blijft gewoon staan. Je hoeft er dus niet live bij te zijn. De groep gaat live op donderdag 8 april.
.
✓ Elke maand is er 1x een live Q&A met mij waarin ik al je vragen beantwoord. Je kunt je vragen van tevoren insturen en krijgt dan tijdens de Q&A antwoord.
.
✓ Elke maand nodig ik een gast expert uit. In de eerste maanden zullen dit de mensen zijn die mij persoonlijk hebben geholpen om van 0 naar 500k te groeien in 2 jaar. Voor komende maand heb ik mijn oud business coach, Veronique Prins, uitgenodigd.

✓ Elke maand krijg je een besloten podcast vol met concrete tips en inzichten op het gebied van marketing, sales, strategie en mindset.  Ik houd niks achter en deel zowel de ups als de downs met je. Hier krijg je ook een PDF document van zodat je de informatie kunt lezen in plaats van beluisteren.

✓ Elke maand krijg je challenges. Ik geloof niet in Masterminds die vooral theekransjes zijn. We gaan elkaar natuurlijk inspireren, maar ik hou vooral van actie. Daarom zet ik je aan om bepaalde acties te nemen voor maximaal resultaat.

✓ Op vrijdag delen we onze successen met elkaar in de besloten Facebook groep.

✓ Dagelijks worden er vragen en tips gedeeld en wordt er ‘gemastermind’. De discussies zijn inhoudelijk sterk en ik deel zelf ook elke week tips en inzichten.

✓ Er staat elke maand een post in de groep waar je kunt aangeven waar je naar op zoek bent (gezocht post) en wat je aanbiedt (aangeboden). Op die manier kun je zowel hulp als klanten halen uit de groep. Alleen door dit element kun je de investering er elke maand al drie dubbel uithalen.

✓ Ik geloof in undersell, overdeliver dus er zullen ongetwijfeld nog spontaan extra dingen bij komen 🙂

BONUS 1: Als je je aanmeld krijg je direct toegang tot mijn online training over het maken van een winstgevende salesfunnel waarmee je moeiteloos klanten aantrekt zonder spammerig te zijn. 

Bonus 2: Als je je aanmeld krijg je ook direct toegang tot de besloten podcast over beleggen in cryptocurrencies. Hierin leg ik uit wat cryptocurrencies precies zijn en wat mijn strategie is waarmee ik in 3 jaar mijn inleg met 120% heb weten te verhogen.

De investering voor de Mastermind is 97,- exclusief BTW per maand. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de sessies e.d. die eerder zijn gedeeld. Indien je je afmeld, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

.

De deuren zijn dicht tot 5 april

Shari Coenen – Voedingscoach

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je actief mee doet:

✓ Je komt in actie en blijft in actie. Je onderneemt in de realiteit en niet in je hoofd. We gaan elkaar helpen om de switch te maken van denken naar doen.

✓ Je loopt niet langer vast op de HOE. Je weet hoe je bepaalde resultaten moet bereiken en hoe je daarvoor een strategie kunt inzetten die zorgt voor dikke resultaten.

✓ Je leert simpeler ondernemen. Mijn eerste bedrijf heette niet voor niets Simply. De kans is groot dat je nu vaak nog veel te complex denkt. Ik ga je leren hoe je simpeler leert denken en ondernemen.

✓ Je stopt met dat eeuwige twijfelen en leert sneller keuzes maken vanuit vertrouwen.

✓ Je staat niet langer 24/7 aan en durft makkelijker je grenzen aan te geven (zonder je schuldig te voelen).

✓ Je stopt met ondernemen in pieken en dalen. Je leert hoe je je energie constant kunt houden en hoe je langer in een fijne flow blijft.

✓ Je gaat de balans vinden tussen je bedrijf en je privé leven. Je bedrijf is niet langer het doel, maar het middel.

✓ Je staat er niet meer alleen voor. Je tackelt uitdagingen en viert successen met gelijkgestemden.

✓ Je wordt lid van een groep mensen waar ongetwijfeld ook potentiële klanten tussen zitten. Lid zijn van deze Mastermind is wat dat betreft al onderdeel van je marketing strategie.

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen Bosman – Food I Love

Wat is de investering?

De investering is slechts 97,- exclusief BTW per maand en je zit nergens aan vast. Je kunt elke maand weer uitstappen, dus in het ergste geval vind je het niks en ben je eenmalig 97 euro kwijt.

I know, het is een bizar lage prijs. Als je er elke maand al 1 extra online training door verkoopt verdien je het al terug.

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten. Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’. Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

Daarnaast wil ik er niet alleen zijn voor de mensen die maandelijks €1500 kunnen besteden aan coaching, maar ook aan de mensen die die mogelijkheid nog niet hebben of die al bij een andere coach in een traject zitten, maar ook graag van mij zouden willen leren.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Nog even voorstellen…

.
Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 32 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar 500k jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik ben er meer dan klaar voor om al mijn kennis met nog veel meer mensen te delen. In deze Mastermind neem ik je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet, maar ook de stappen die ik nú zet.

Veelgestelde vragen

.

Voor wie is de Mastermind?
Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau. 

.
Wanneer start en eindigt de Mastermind?
Dit is een on-going Mastermind. We starten op donderdag 8 april met weer een nieuwe groep en je kunt elke maand in- en uitstappen.
.
Wat als ik niet bij de Q&A of masterclass kan zijn?
Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt. 

.
Mag ik jou ook persoonlijk vragen stellen?
Alleen tijdens de Q&A’s ben ik er om vragen te beantwoorden. De enige mogelijkheid om persoonlijk door mij gecoacht te worden is in mijn programma’s. 
.
Hoe lang ben ik lid als ik me aanmeld?
Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden. Doe dat dan voor de 8ste van de maand. Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door.
.
Kan ik me ook later aanmelden?
Elke maand gaan de deuren kort open. De eerstvolgende instapmogelijkheid is 8 april. Je kunt dan instappen tussen 5 en 7 april.

.
Ik heb geen Facebook account. Kan ik dan ook lid worden?
Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken.
.
Ik heb niks met besloten Facebook groepen, maar ben wel benieuwd.
Geen probleem. Je kunt er ook voor kiezen om niet lid te worden van de besloten Facebook groep. Er komt genoeg waarde via de mail naar je toe zoals de Q&A, masterclasses, podcasts en meer. Dat is naar mijn mening nog steeds meer dan 97 euro waard.

Doe je mee?

De deuren zijn dicht tot 5 april