☀️ SALESFUNNEL SUMMER SCHOOL ☀️

Til deze zomer jouw bedrijf naar the next level

Ben jij ondernemer geworden omdat je mensen wilde helpen en de wereld een beetje mooier wilde maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid wilde genieten?

.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

.

 • Je langere dagen maakt dan je had gehoopt en minder mensen helpt dan je had gewild?
  .
 • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren? Het is altijd maar afwachten wat er binnen gaat komen de komende maand.
  .
 • Je hebt veel tijd, geld en energie gestopt in je website maar die levert nog te weinig leads of klanten op.
  .
 • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan klanten?! Ligt het nou aan je product aanbod of aan je marketing strategie?
  .
 • Je wilt Mark Zuckerberg soms wel wurgen met z’n ingewikkelde social media advertenties en continu veranderende algoritmes. Wat werkt nou wel en niet op social media? En hoe maak je advertenties die ook daadwerkelijk meer opleveren dan ze kosten?
  .
 • Op het moment dat je dan eindelijk een potentiële klant spreekt loop je vast tijdens het verkoopgesprek. Wat moet je nou zeggen om hem of haar te overtuigen van jouw waarde?
  .
 • Je wilde slim werken en niet hard, maar nu ben je toch vooral hard aan het werk. Je wilt je bedrijf meer automatiseren.

.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact en meer omzet.

It’s time to spread your wings and fly.

.

Je hebt al van alles geprobeerd (en vooral ook over veel dingen nagedacht), maar het lukt je niet om de transformatie te maken met je bedrijf. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je iets anders moet doen.

Je bent een doener, maar wilt er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je ook het juiste doet. Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen.

En daar ga ik je bij helpen. We gaan deze zomer samen jou en je bedrijf transformeren zodat jij eindelijk kunt genieten van meer rust, zekerheid en vrijheid. Zowel financieel als mentaal.

.
Hoe ik marketing en sales zie

Veel ondernemers zien marketing en sales nog als iets stoms. Ze zijn bang dat ze irritant gevonden worden en hebben het gevoel dat ze andere mensen forceren om iets te kopen.

Ik zie het anders. Ik doe het anders.

Voor mij is verkopen enkel een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om hem of haar te helpen.

De manier waarop ik een consistente stroom aan klanten en omzet genereer is door middel van social selling en pull marketing. Dit is een subtiele, maar veel krachtigere vorm van verkopen waarbij je door middel van een simpele strategie en een bepaalde opbouw en vorm van communicatie je ideale klant aantrekt.

Daarnaast is het ook de perfecte manier voor jou om niet harder te hoeven werken. Je werkt alleen slimmer. Ik help mijn klanten om hun bedrijf weer in dienst te laten staan van hun leven in plaats van andersom.

.
Doorbreek het patroon. Doe mee met de Salesfunnel Summer School en kom deze zomer tot bloei.

De afgelopen jaren heb ik zowel zelfstandig ondernemers als bedrijven met een miljoenenomzet geholpen om meer impact te maken met hun bedrijf. En ik gun jou ook die consistente stroom aan klanten en omzet.

Je zou denken dat elk bedrijf een andere aanpak nodig heeft en dat klopt deels, maar uiteindelijk zijn we allemaal mensen en vertonen we allemaal vergelijkbaar koopgedrag.

Er komt in het begin alleen meer bij kijken dan je zou denken en 90% van de ondernemers onderschat dit. In mijn producten geef ik altijd veel waarde weg en veel ondernemers denken daarna dat ze voldoende handvatten hebben om het zelf te doen.

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je er na een paar weken of maanden achter gaat komen dat je toch hulp nodig hebt. Een succesvolle salesfunnel bouw je simpelweg niet zomaar.

Daar is strategisch inzicht voor nodig, creativiteit, technische vaardigheden en vooral een gigantische hoeveelheid psychologische kennis. Het is namelijk jouw boodschap en al je communicatie daaromheen die je salesfunnel maken of breken. En dat leer je niet even tijdens een gratis challenge.

Hoe ziet de Salesfunnel Summer School eruit?

Het creëren van een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt en een succesvolle salesfunnel vereist persoonlijke aandacht. Daarom bevat deze summer school veel 1-op-1 coaching. Op die manier kan ik strategisch, creatief  en technisch gezien met je meedenken en weet jij elke dag exact wat je moet doen om je doelen te behalen.

De summer school duurt van maandag 24 juni t/m zaterdag 24 augustus en bevat:

☀️ 5x een 1-op-1 coaching sessie. Deze coaching sessies bestaan uit 1x een kick-off van 1 uur en 4x 30 minuten.

☀️ Toegang tot een besloten Facebook groep waar je 2 maanden lang al jouw vragen aan mij mag stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

☀️ Een live dag in Utrecht van 9:30-16:30 op vrijdag 16 augustus

☀️ Toegang tot mijn online leeromgeving waarin je nogmaals de gehele challenge kunt volgen, maar ook mijn online cursus ‘Maak meer impact met je bedrijf en genereer meer omzet’. In deze cursus leer je onder andere hoe je een winstgevende social media advertentie maakt, hoe je ActiveCampaign inricht, hoe je teksten schrijft waarmee je echt iets losmaakt bij je ideale klant en hoe je een goede weggever creëert.

☀️ Twee online masterclasses. In de eerste online masterclass leer ik je hoe je een goed salesgesprek voert. Zowel online als offline. Veel ondernemers zijn dagelijks bezig met hun online marketing strategie, maar het lukt ze vervolgens niet om een klant ook daadwerkelijk binnen te halen. Mijn conversiepercentage van afspraak naar betalende klant is momenteel 94%, dus ik ga je leren hoe jij dit ook kunt doen. Het onderwerp van de tweede online masterclass zal later worden bepaald. Deze laat ik open om te kijken waar de groep tegen aan loopt.

.
Na de Salesfunnel Summer School:

✅ Heb jij een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt aan zowel nieuwe als bestaande klanten.

✅ Is jouw website conversie proof.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof.

✅ Heb jij een uitgedachte salesfunnel waarmee je consistent klanten en omzet kunt genereren. Ik beloof echter geen gouden bergen. In 2 maanden kunnen we ontzettend veel doen (vooral ook afhankelijk van jouw productiviteit), maar je salesfunnel zal nog niet volledig uitgewerkt zijn. De fundering zal alleen ontzettend stevig zijn.

✅ Weet jij hoe je salespagina’s, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant recht in het hart raakt.

✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed.

De investering voor deze Summer School bedraagt 997,- exclusief 21% BTW (1206,37 inclusief BTW).

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Je hebt nu twee keuzes. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert.

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.
.

Ik ken mijn klanten, dus ik weet wat je nu denkt.

Wat nou als de summer school zich niet terug betaalt?

Deze summer school klinkt gaaf, maar ook als veel werk. Ik wil wel een beetje van mijn zomer kunnen genieten en ik ben juist ondernemer geworden zodat ik niet meer zo hard hoefde te werken.

Ik begrijp de manier waarop jouw brein werkt, maar heeft deze manier van denken je tot dusver gebracht waar je wilde zijn? Heeft het je die financiële en mentale vrijheid opgeleverd die je zo graag wilde? Heb je echt een bedrijf en een leven gecreëerd waarin je kunt genieten van die vrijheid? Of sta jij nog volledig in dienst van je bedrijf en je eigen angst als je heel eerlijk bent?

Probeer bovenstaande eens om te buigen naar het volgende:

Wat kost het je aan (verspilde) tijd, geld en energie als je zo door blijft gaan? En wat kan deze summer school je juist opleveren?

Als je er voor het gemak vanuit gaat dat 1 klant gemiddeld €750 investeert in jou, dan hoef je maar 1,5 klant binnen te halen om deze investering weer terug te verdienen. Dan wordt het opeens een no brainer.

Daarnaast ben ik een nuchtere Fries, maar ik geloof wel in een bepaalde energetische harmonie in het Universum. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wat wil ik daar mee zeggen? Als jij zelf niet investeert in coaching of een andere vorm van begeleiding, hoe kun je dan verwachten dat jouw klanten wel in jou zullen investeren?

Het is allemaal in balans. Denk vanuit angst en schaarste en ontvang in schaarste. Denk vanuit overvloed en ontvang in overvloed.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

(Ik organiseer deze Summer School voor het eerst, dus hieronder vind je een overzicht van referenties aan de hand van andere producten/coaching.)

“Het is toch vaak zo dat een cursus niet helemaal voldoet aan je verwachtingen, of dat je toch veel dingen hoort die je al weet. De online cursus van Tineke had dat absoluut niet. Vernieuwende en hands-on inhoud, duidelijke uitleg, fijne tips en last but not least: snelle en persoonlijke feedback op je vragen. Een echte aanrader!”

Elsemiek van Roekel – Eigenaar Social Work-Out

“Als (beginnende) ondernemer zie je door de bomen het bos niet meer. Tineke legt in duidelijke bewoording en videos uit welke stappen je kunt maken voor het beste resultaat voor je bedrijf. Ik vond het enorm waardevol en heb super veel geleerd. Daarnaast is Tineke een ontzettend leuke en inspirerende vrouw. Wil je echt een goede start maken, zoals dat in mijn geval was, dan sta je meteen 10-0 voor op de rest. Een echte aanrader dus!”

Patricia Visser – Hormoonfactorcoach

“Ik heb Tineke ervaren als een eerlijk en oprecht persoon, die passie heeft voor wat ze doet en dit ook overdraagt. Ze prikkelt en inspireert en legt subtiel maar toch terecht de vinger op de pijnpunten of biedt handvatten daar waar je kunt verbeteren. Ik zou Tineke en haar manier van coaching aan iedereen willen aanraden. Ik vind ook dat ik bij haar altijd meer waarde kreeg dan wat ik betaal.”

Angelique Kok – Eigenaar Limitless Effect

“Toen ik aan de cursus begon was ik wel een beetje sceptisch want hoeveel waarde kun je verwachten voor deze prijs? De reviews waren zo goed dat het bijna niet te geloven was, maar nu schrijf ik dus zelf zo’n review. Deze cursus kan ik iedereen aanraden! Het heeft mij heel veel waardevolle informatie opgeleverd die ook direct in de praktijk is toe te passen. Het zijn ‘simpele’ dingen waar ik zelf nooit aan heb gedacht, maar dit is wel de belangrijkste basis. Dikke aanrader dus deze cursus!”

Shari Coenen – Voedingscoach

Veelgestelde vragen

.

Wanneer start de Salesfunnel Summer School?
Op maandag 24 juni. Hij eindigt op zaterdag 24 augustus. 
.
Wat kost de Summer School? 
€997 exclusief 21% BTW (€1206,37 inclusief BTW).
..
Ik ga op vakantie tussen 24 juni en 24 augustus. Is het dan wel slim om mee te doen?
Lekker dat je met vakantie gaat! Je blijft life-time toegang houden tot al het online materiaal en je ontvangt ook een opname van de online masterclasses, dus deze kun je later in je eigen tijd nog volgen. Ook kunnen we onze coaching calls om je vakantie heen plannen. Je krijgt dus nog steeds alle waarde tussen 24 juni en 24 augustus. De uitvoering zal alleen een kleine vertraging oplopen door jouw vakantie, maar dat zou geen geldige reden zijn om de summer school niet te doen. Tenzij je natuurlijk 8 weken naar een onbewoond eiland gaat. Maar 2 of 3 weken vakantie is prima te overbruggen. Dit is daarom ook direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachtepatroon te doorbreken. De oude jij had dit nu als excuus aangegrepen om het niet te doen en had vervolgens gezegd “Ik had graag mee willen doen, maar ik ben dan op vakantie.”, maar de nieuwe jij bedenkt geen excuusjes meer. Je denkt in oplossingen. Niet in problemen. Ok? Let’s go!
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl of WhatsApp/bel me op 06 13 61 03 04.

Wil je graag mee doen aan de Salesfunnel Summer School? Stuur me dan ook een mail om een korte belafspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.