SALESFUNNEL & STRATEGIE SCHOOL

Til dit najaar jouw bedrijf naar the next level

De deuren zijn nog heel even open. Je kunt nog instappen tot en met 17 november 2019.

Ben jij ondernemer geworden omdat je mensen wilde helpen en de wereld een beetje mooier wilde maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid wilde genieten?

.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

.

 • Je langere dagen maakt dan je had gehoopt en minder mensen helpt dan je had gewild?
  .
 • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren? Het is altijd maar afwachten wat er binnen gaat komen de komende maand.
  .
 • Je hebt veel tijd, geld en energie gestopt in je website maar die levert nog te weinig leads of klanten op.
  .
 • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan klanten?! Ligt het nou aan je product aanbod of aan je marketing strategie?
  .
 • Je wilt Mark Zuckerberg soms wel wurgen met z’n ingewikkelde social media advertenties en continu veranderende algoritmes. Wat werkt nou wel en niet op social media? En hoe maak je advertenties die ook daadwerkelijk meer opleveren dan ze kosten?
  .
 • Op het moment dat je dan eindelijk een potentiële klant spreekt loop je vast tijdens het verkoopgesprek. Wat moet je nou zeggen om hem of haar te overtuigen van jouw waarde?
  .
 • Je wilde slim werken en niet hard, maar nu ben je toch vooral hard aan het werk. Je wilt je bedrijf meer automatiseren.
Ja, ik doe mee

.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact en meer omzet.

It’s time to spread your wings and fly.

.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je hebt het gevoel dat het je niet lukt om je bedrijf te transformeren. Je hebt al van alles geprobeerd (en vooral ook over veel dingen nagedacht), maar het lukt je niet om the next level te bereiken. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je iets anders moet doen.

Je bent een doener, maar wilt er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je ook het juiste doet. Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen.

En daar ga ik je bij helpen. We gaan dit kwartaal samen jou en je bedrijf transformeren zodat jij eindelijk kunt genieten van meer rust, zekerheid en vrijheid. Zowel financieel als mentaal.

.
Hoe ik marketing en sales zie

Veel ondernemers zien marketing en sales nog als iets stoms. Ze zijn bang dat ze irritant gevonden worden en hebben het gevoel dat ze andere mensen forceren om iets te kopen.

Ik zie het anders. Ik doe het anders.

Voor mij is verkopen enkel een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om hem of haar te helpen.

De manier waarop ik een consistente stroom aan klanten en omzet genereer is door middel van social selling en pull marketing. Dit is een subtiele, maar veel krachtigere vorm van verkopen waarbij je door middel van een simpele strategie en een bepaalde opbouw en vorm van communicatie je ideale klant aantrekt.

Daarnaast is het ook de perfecte manier voor jou om niet harder te hoeven werken. Je werkt alleen slimmer. Ik help mijn klanten om hun bedrijf weer in dienst te laten staan van hun leven in plaats van andersom.

Ja, ik doe mee

.
Doorbreek het patroon. Doe mee met de Salesfunnel & Strategie School en kom dit najaar tot bloei.

De afgelopen jaren heb ik zowel zelfstandig ondernemers als bedrijven met een miljoenenomzet geholpen om meer impact te maken met hun bedrijf. En ik gun jou ook die consistente stroom aan klanten en omzet.

Je zou denken dat elk bedrijf een andere aanpak nodig heeft en dat klopt deels, maar uiteindelijk zijn we allemaal mensen en vertonen we allemaal vergelijkbaar koopgedrag.

Er komt in het begin alleen meer bij kijken dan je zou denken en 90% van de ondernemers onderschat dit. In mijn producten geef ik altijd veel waarde weg en veel ondernemers denken daarna dat ze voldoende handvatten hebben om het zelf te doen.

Ik wil je nergens toe dwingen, maar ik wil wel transparant met je zijn en daarom geef ik nu al aan dat je er na een paar weken of maanden achter gaat komen dat je toch hulp nodig hebt. Een succesvolle salesfunnel bouw je simpelweg niet zomaar.

Daar is strategisch inzicht voor nodig, creativiteit, technische vaardigheden en vooral een gigantische hoeveelheid psychologische kennis. Het is namelijk jouw boodschap en al je communicatie daaromheen die je salesfunnel maken of breken. En dat leer je niet even tijdens een gratis webinar of challenge.

Hoe ziet de Salesfunnel & Strategie School eruit?

Het creëren van een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt en een succesvolle salesfunnel vereist persoonlijke aandacht. Daarom bevat deze school veel persoonlijke aandacht. Op die manier kan ik strategisch, creatief  en technisch gezien met je meedenken en weet jij elke dag exact wat je moet doen om je doelen te behalen.

De Salesfunnel & Strategie School start weer op maandag 11 november 2019 en eindigt op vrijdag 10 januari 2020.

✓ Elke maandag krijg je toegang tot 2 online modules (12 modules in totaal) waarin ik je volledig bij de hand neem bij het creëren van een strategisch product aanbod en een sales en marketing plan. Je leert hoe je een conversie proof website maakt, hoe je winstgevend adverteert op social media, hoe je een succesvol sales gesprek voert, hoe je een krachtige content strategie maakt en nog veel meer praktische zaken. Echter, door alleen te weten hoe je een succesvol bedrijf ben je er nog niet. Daarvoor is het van belang dat je ook daadwerkelijk gaat DOEN. Om die reden bevat elke module ook een onderdeel over mindset zodat jij jouw mentale blokkades leert doorbreken en daadwerkelijk de vertaalslag maakt van weten naar waarmaken.

✓ 1,5 uur 1-op-1 coaching (via Zoom). Eerst een kick-off van een uur waarin we samen naar je product aanbod kijken, je sales en marketing strategie en een plan van aanpak maken voor de komende weken. Daarna mag je zelf bepalen wanneer je de coaching call van 30 minuten gebruikt.

✓ Toegang tot een besloten Facebook groep waar je 7 weken lang al jouw vragen aan mij mag stellen.

✓ Twee live Q&A sessies / online masterclasses van een uur. Tijdens deze sessies beantwoord ik al jouw vragen en deel ik meer kennis over o.a. sales en mindset gerelateerde zaken.

.
Na de Salesfunnel & Strategie School:

✅ Heb jij een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt aan zowel nieuwe als bestaande klanten.

✅ Is jouw website conversie proof.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof.

✅ Heb jij een uitgedachte salesfunnel waarmee je consistent klanten en omzet kunt genereren. Ik beloof echter geen gouden bergen. In 7 weken kunnen we ontzettend veel doen (vooral ook afhankelijk van jouw productiviteit), maar je salesfunnel zal nog niet volledig uitgewerkt zijn. De fundering zal alleen ontzettend stevig zijn.

✅ Weet jij hoe je salespagina’s, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant recht in het hart raakt.

✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed.

De investering voor deze Salesfunnel & Strategie School bedraagt 997,- exclusief 21% BTW (1206,37 inclusief BTW). De investering is aftrekbaar voor ondernemers.

Ja, ik doe mee

.
Hoe ziet de online omgeving eruit?

Naast de persoonlijke coaching krijg je 6 weken lang elke maandag toegang tot 2 online modules met daarin alle informatie die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen.

Elke module bevat de informatie in tekst en video zodat je zelf kunt bepalen hoe je de informatie tot je neemt.

Daarnaast bevat ook elke module een mentale les zodat je niet alleen WEET wat je dient te doen, maar het ook daadwerkelijk gaat DOEN. Hieronder zie je een overzicht van alle modules.
.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Je hebt nu twee keuzes. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert.

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.
.

Ik ken mijn klanten, dus ik weet wat je nu denkt.

“Wat nou als dit programma zich niet terug betaalt?”

“Het klinkt gaaf, maar ook als veel werk. Ik wil wel een beetje van mijn vrije tijd kunnen genieten en ik ben juist ondernemer geworden zodat ik niet meer zo hard hoefde te werken.”

Ik begrijp de manier waarop jouw brein werkt, maar heeft deze manier van denken je tot dusver gebracht waar je wilde zijn? Heeft het je die financiële en mentale vrijheid opgeleverd die je zo graag wilde? Heb je echt een bedrijf en een leven gecreëerd waarin je kunt genieten van die vrijheid? Of sta jij nog volledig in dienst van je bedrijf en je eigen angst als je heel eerlijk bent?

Probeer bovenstaande eens om te buigen naar het volgende:

Wat kost het je aan (verspilde) tijd, geld en energie als je zo door blijft gaan? En wat kan dit programma je juist opleveren?

Als je er voor het gemak vanuit gaat dat 1 klant gemiddeld €550 investeert in jou, dan hoef je maar 1,5 klant binnen te halen om deze investering weer terug te verdienen. Dan wordt het opeens een no brainer.

Daarnaast ben ik een nuchtere Fries, maar ik geloof wel in een bepaalde energetische harmonie in het Universum. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wat wil ik daar mee zeggen? Als jij zelf niet investeert in coaching of een andere vorm van begeleiding, hoe kun je dan verwachten dat jouw klanten wel in jou zullen investeren?

Het is allemaal in balans. Denk vanuit angst en schaarste en ontvang in schaarste. Denk vanuit overvloed en ontvang in overvloed.

Dit is wat anderen over mij en de Salesfunnel & Strategie School zeggen:

“Voor de Salesfunnel & Strategie School had ik al een goed gevoel bij Tineke. En mán, wat heeft ze dat overtroffen! Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In 2 maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet. Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van 1:1 coaching en het groepselement van de Salesfunnel & Strategie School heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!”
Renee Westerbaan, Eigenaar Your Revolution

“Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben. Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke!”


Manuela Warnaar, Eigenaar XoXo Marketing

“Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig. Voordat dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot. Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! :)”


Elsemiek van Roekel, Eigenaar Social Work-Out

“Werken met jou is de beste zet ever! Jouw uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat én jouw kennis, ervaring, je enthousiasme en het feit dat je me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!”


Christel Schalke – Life Coach

“Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Salesfunnel & Strategie school! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!”


Luka Jacobs – Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

“Tineke heeft me enorm geholpen om de fundering voor mijn bedrijf te leggen. Een tijdje geleden wist ik niet goed waar te beginnen maar doordat ze samen met mij heeft bepaald welke stappen ik moest ondernemen om mijn funnel goed in te richten, kon ik heel doelbewust aan de slag. In twee maanden tijd heb ik heel veel progressie gemaakt en sta ik op een punt wat me anders nog een jaar tijd had gekost! Tineke biedt ontzettend veel waarde door middel van 1-op-1 sessies, antwoord op alle berichten in de fb groep en heeft altijd goede feedback op de stappen die je onderneemt. In welke fase je ook zit. Ik heb zo veel geleerd in zo’n korte tijd, ik kan het iedereen aanraden!”


Lieke de Bever – Sport & Voedingscoach

“Vrijwel direct na de start van mijn eigen onderneming heb ik de hulp van Tineke ingeschakeld. Een ontzettend goede keuze! Tineke is ontzettend enthousiast, motiverend, nuchter en zet je op scherp. Ik had vooral iemand nodig die me het vertrouwen gaf om er echt voor te gaan. Om de blokkades in mijn mindset te doorbreken. Ik had mijn aanbod staan. Mijn website in de stijgers. Het was goed, maar ik durfde nog niet echt van de grond te komen en was alles constant aan het perfectioneren. Door de Salefunnel & Strategie Summer School kreeg ik een schop onder mijn kont. “Feel the fear and do it anyway.” Tineke’s strategische kennis en levenservaring waren een cadeautje die ik er gratis bijkreeg. Net als de fijne groep ondernemers. Samen sta je echt sterker!”


Marjolein Schurink – Branding Expert

Veelgestelde vragen

.

Wanneer start de Salesfunnel & Strategie School?
Op maandag 11 november 2019. Hij eindigt op vrijdag 10 januari 2020. Instappen kan tot en met 6 november. Dan krijg je direct toegang tot de groep en de eerste 2 modules. 
.
Wat kost de Salesfunnel & Strategie School? 
€997 exclusief 21% BTW (€1206,37 inclusief BTW).
.
Ik ga op vakantie tussen 11 november en 10 januari. Is het dan wel slim om mee te doen?
Lekker dat je met vakantie gaat! Je blijft life-time toegang houden tot al het online materiaal en je ontvangt ook een opname van de online masterclasses, dus deze kun je later in je eigen tijd nog volgen. Ook kunnen we onze coaching calls om je vakantie heen plannen. De uitvoering zal alleen een kleine vertraging oplopen door jouw vakantie, maar dat zou geen geldige reden zijn om niet mee te doen. Tenzij je natuurlijk 7 weken naar een onbewoond eiland gaat. Maar 2 of 3 weken vakantie is prima te overbruggen. Dit is daarom ook direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachtepatroon te doorbreken. De oude jij had dit nu als excuus aangegrepen om het niet te doen en had vervolgens gezegd “Ik had graag mee willen doen, maar ik ben dan op vakantie.”, maar de nieuwe jij bedenkt geen excuusjes meer. Je denkt in oplossingen. Niet in problemen. Ok? Let’s go!
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl of WhatsApp/bel me op 06 13 61 03 04.
.
Wil je graag mee doen aan de Salesfunnel & Strategie School maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Stuur me dan ook een mail om een korte belafspraak in te plannen. Dan kijken we samen even of het op dit moment de juiste stap is voor je.

Ja, ik doe mee