SALES & STRATEGIE SCHOOL

Til in 2020 jouw bedrijf naar the next level

De deuren zijn weer open. De volgende groep start op 20 januari 2020.

Sta jij op het punt om te gaan ondernemen of ben je net begonnen met ondernemen omdat je mensen wilt helpen en de wereld een beetje mooier wilde maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid wilde genieten?

.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

.

 • Er veel meer op je af komt dat je had verwacht. Je twijfelt waar je moet beginnen of dat je wel de juiste dingen aan het doen bent.
  .
 • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren? Het is maar afwachten wat er binnen gaat komen de komende maand.
  .
 • Misschien heb je al wel een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig (lees: geen) leads of klanten op.
  .
 • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan klanten?!
  .
 • Het feit dat je straks sales gesprekken moet voeren zorgt er nu al voor dat de rillingen over je lijf lopen. Of misschien heb je al wat sales gesprekken gevoerd en had je geen idee wat je aan het doen was. Je potentiële klant zei in ieder geval niet volmondig ja op het eind.
  .
 • Je doel is om slim te werken en niet per se hard. Je wilt mensen helpen, maar je wilt zelf ook van het leven genieten en gewoon een goede boterham verdienen met je bedrijf. Je privé dromen zijn namelijk net zo groot als je zakelijke dromen.
Ja, ik doe mee

.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, meer omzet en meer genieten en maak van 2020 JOUW jaar.

It’s time to spread your wings and fly.

.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je hebt het gevoel dat het je niet lukt om je bedrijf goed op te zetten. Je hebt al van alles geprobeerd (en vooral ook over veel dingen nagedacht), maar het lukt je niet om the next level te bereiken. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je iets anders moet doen.

Je bent een doener, maar wilt er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je ook het juiste doet. Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen.

Deze Sales & Strategie School is speciaal ontwikkeld voor mensen die ontzettend goed zijn in hun vak (bijvoorbeeld coachen of fotograferen), maar het vak ‘ondernemen’ nog niet onder de knie hebben.

Ondernemen vergt zo’n andere denkwijze dan we hebben geleerd op school. Het is heel normaal dat je in het begin of zonder enige vorm van coaching niet weet wat je moet doen om je bedrijf te laten groeien.

Daarom help ik je in deze unieke school om te leren denken en handelen als een ondernemer zodat jij de impact kunt maken die je wilt maken en daar op een relaxte manier een fijn salaris mee kunt verdienen.

.
Hoe ik marketing, sales en strategie zie

Veel ondernemers zien marketing en sales nog als iets stoms. Ze zijn bang dat ze irritant gevonden worden en hebben het gevoel dat ze andere mensen forceren om iets te kopen.

Ik zie het anders. Ik doe het anders.

Voor mij is verkopen enkel een manier om jouw ideale klant te laten weten dat je bestaat en dat je beschikbaar bent om hem of haar te helpen.

De manier waarop ik een consistente stroom aan klanten en omzet genereer is door middel van social selling en pull marketing. Dit is een subtiele, maar veel krachtigere vorm van verkopen waarbij je door middel van een simpele strategie en een bepaalde opbouw en vorm van communicatie je ideale klant aantrekt.

Daarnaast is het ook de perfecte manier voor jou om niet harder te hoeven werken. Je werkt alleen slimmer. Ik help mijn klanten om hun bedrijf weer in dienst te laten staan van hun leven in plaats van andersom.

Ja, ik doe mee

.
Doorbreek het patroon. Doe mee met de Sales & Strategie School en breng jezelf en je bedrijf naar the next level.

In oktober 2015 begon mijn ondernemersavontuur. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure en ben de eerste ondernemer in ons gezin. Thuis leerde ik om een goede opleiding te volgen zodat ik later een baan met een goed salaris en zekerheid zou hebben.

In 2015 woonde ik alleen samen met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen een online marketing bedrijf te starten. Hij had veel kennis van technologie en ik van psychologie. We bleken dan ook een gouden business koppel.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Het perfecte plaatje tussen haakjes want mentaal konden we het niet aan. De druk van de hoge omzet was veel te groot.

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wat mijn echte missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook gewoon goed mee te verdienen. Ik geloof dat als je geld kunt verdienen met hetgeen wat je het allerliefste doet, dat we dan een positievere wereld creëren.

.
Hoe ziet de Sales & Strategie School eruit?

Het creëren van een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt en een succesvolle sales en marketing strategie bevat verscheidene elementen.

De Sales & Strategie School start weer op maandag 20 januari 2020.

✓ Elke maandag krijg je toegang tot 2 online modules (12 modules in totaal) waarin ik je volledig bij de hand neem bij het creëren van een strategisch product aanbod en een sales en marketing plan. Je leert hoe je een website maakt die ook daadwerkelijk leads en klanten oplevert, hoe je winstgevend adverteert op social media, hoe je een succesvol sales gesprek voert, hoe je een krachtige content strategie maakt en nog veel meer praktische zaken. Echter, door alleen te weten hoe je een succesvol bedrijf ben je er nog niet. Daarvoor is het van belang dat je ook daadwerkelijk gaat DOEN. Om die reden bevat elke module ook een onderdeel over mindset zodat jij jouw mentale blokkades leert doorbreken en daadwerkelijk de vertaalslag maakt van weten naar waarmaken.

✓ Elke module bevat alle informatie in tekst en video. Op die manier kun jij kiezen hoe je de kennis tot je wilt nemen. Daarnaast bevat elke module ook opdrachten.

✓ Een 1-op-1 kick-off met mij van een uur

✓ Twee live Q&A sessies / online masterclasses van een uur. Tijdens deze sessies beantwoord ik al jouw vragen en deel ik meer kennis over o.a. sales en mindset gerelateerde zaken.

✓ Een besloten Facebook groep met gelijkgestemde ondernemers. Hier ben ik elke maandag, woensdag en vrijdag actief om al jouw vragen te beantwoorden en om dingen te checken. Zo kun je me bijvoorbeeld vragen om feedback te geven op je website, mee te laten lezen met je Instagram posts of andere content. Jouw taalgebruik is cruciaal om je potentiële klant te overtuigen dus hier help ik je bij.

Ook is er op vrijdag een Vier Het Op Vrijdag moment waarin we delen wat we die week vieren. Elke week is er namelijk wel iets om te vieren. Soms groot, soms klein. Op maandag plaats ik altijd een motiverend filmpje met tips en inzichten om je een kickstart te geven.

.
Na de Sales & Strategie School:

✅ Heb jij een strategisch product aanbod wat je moeiteloos verkoopt aan zowel nieuwe als bestaande klanten.

✅ Is jouw website conversie proof.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof.

✅ Heb jij een uitgedachte salesfunnel waarmee je consistent klanten en omzet kunt genereren. Ik beloof echter geen gouden bergen. In 7 weken kunnen we ontzettend veel doen (vooral ook afhankelijk van jouw productiviteit), maar je salesfunnel zal nog niet volledig uitgewerkt zijn. De fundering zal alleen ontzettend stevig zijn.

✅ Weet jij hoe je salespagina’s, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant recht in het hart raakt.

✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed.

De investering voor deze Sales & Strategie School bedraagt 1297,- exclusief BTW.

Ja, ik doe mee

.
Hoe ziet de online omgeving eruit?

Naast de persoonlijke coaching krijg je 6 weken lang elke maandag toegang tot 2 online modules met daarin alle informatie die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen.

Elke module bevat de informatie in tekst en video zodat je zelf kunt bepalen hoe je de informatie tot je neemt.

Daarnaast bevat ook elke module een mentale les zodat je niet alleen WEET wat je dient te doen, maar het ook daadwerkelijk gaat DOEN. Hieronder zie je een overzicht van alle modules. Je houdt 2 jaar toegang tot de online omgeving.
.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Je hebt nu twee keuzes. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert.

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.
.

Dit is wat anderen over mij en de Sales & Strategie School zeggen:

“Voor de Sales & Strategie School had ik al een goed gevoel bij Tineke. En mán, wat heeft ze dat overtroffen! Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In 2 maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet. Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van 1:1 coaching en het groepselement van de Sales & Strategie School heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!”
Renee Westerbaan, Eigenaar Your Revolution

“Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben. Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke!”


Manuela Warnaar, Eigenaar XoXo Marketing

“Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig. Voordat dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot. Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! :)”


Elsemiek van Roekel, Eigenaar Social Work-Out

“Werken met jou is de beste zet ever! Jouw uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat én jouw kennis, ervaring, je enthousiasme en het feit dat je me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!”


Christel Schalke – Life Coach

“Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Sales & Strategie school! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!”


Luka Jacobs – Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

“Tineke heeft me enorm geholpen om de fundering voor mijn bedrijf te leggen. Een tijdje geleden wist ik niet goed waar te beginnen maar doordat ze samen met mij heeft bepaald welke stappen ik moest ondernemen om mijn funnel goed in te richten, kon ik heel doelbewust aan de slag. In twee maanden tijd heb ik heel veel progressie gemaakt en sta ik op een punt wat me anders nog een jaar tijd had gekost! Tineke biedt ontzettend veel waarde door middel van 1-op-1 sessies, antwoord op alle berichten in de fb groep en heeft altijd goede feedback op de stappen die je onderneemt. In welke fase je ook zit. Ik heb zo veel geleerd in zo’n korte tijd, ik kan het iedereen aanraden!”


Lieke de Bever – Sport & Voedingscoach

“Vrijwel direct na de start van mijn eigen onderneming heb ik de hulp van Tineke ingeschakeld. Een ontzettend goede keuze! Tineke is ontzettend enthousiast, motiverend, nuchter en zet je op scherp. Ik had vooral iemand nodig die me het vertrouwen gaf om er echt voor te gaan. Om de blokkades in mijn mindset te doorbreken. Ik had mijn aanbod staan. Mijn website in de stijgers. Het was goed, maar ik durfde nog niet echt van de grond te komen en was alles constant aan het perfectioneren. Door de Sales & Strategie School kreeg ik een schop onder mijn kont. “Feel the fear and do it anyway.” Tineke’s strategische kennis en levenservaring waren een cadeautje die ik er gratis bijkreeg. Net als de fijne groep ondernemers. Samen sta je echt sterker!”


Marjolein Schurink – Branding Expert

Veelgestelde vragen

.

Wanneer start en eindigt de Sales & Strategie School?
Op maandag 20 januari 2020. Hij eindigt op 20 maart 2020.
.
Wat kost de Sales & Strategie School? 
€1297 exclusief 21% BTW

Wat als ik niet bij een live Q&A kan zijn?
Alle live Q&A sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen insturen.

Tot wanneer houd ik toegang tot de online omgeving?
Je houdt 2 jaar lang toegang.
.
Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent? 
.

Ik ga op vakantie tussen 20 januari en 20 maart. Is het dan wel slim om mee te doen?
Lekker dat je met vakantie gaat! Je blijft life-time toegang houden tot al het online materiaal en je ontvangt ook een opname van de online masterclasses, dus deze kun je later in je eigen tijd nog volgen. Ook kunnen we onze coaching calls om je vakantie heen plannen. De uitvoering zal alleen een kleine vertraging oplopen door jouw vakantie, maar dat zou geen geldige reden zijn om niet mee te doen. Tenzij je natuurlijk 7 weken naar een onbewoond eiland gaat. Maar 2 of 3 weken vakantie is prima te overbruggen. Dit is daarom ook direct een mooie kans voor jou om je huidige gedachtepatroon te doorbreken. De oude jij had dit nu als excuus aangegrepen om het niet te doen en had vervolgens gezegd “Ik had graag mee willen doen, maar ik ben dan op vakantie.”, maar de nieuwe jij bedenkt geen excuusjes meer. Je denkt in oplossingen. Niet in problemen. Ok? Let’s go!
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.
.
Wil je graag mee doen aan de Sales & Strategie School maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan ook geen sales call maar een match call.

Klik hier om een match call in te plannen

.
Twijfel je niet meer en weet je gewoon zeker dat dit hetgeen is wat je nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en schaf direct de Sales & Strategie School aan.

Ja, ik doe mee