Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis E-book. Je ontvangt het binnen 5 minuten in je mailbox.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaand filmpje te bekijken terwijl je wacht op het E-book… In het filmpje deel ik namelijk nog een paar hele waardevolle tips. 

Je hebt nu mijn E-book gedownload waar ik oprecht hele waardevolle tips in heb gedeeld. Veel daarvan zijn ook nog eens direct toepasbaar. Echter…

Er is nog nooit iemand succesvol geworden van een E-book. 

Maar omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor de volgende stap. Iets in jou is klaar voor de volgende stap met je bedrijf.

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn 4 uur durende online video training aanbieden. In die training krijg je 4 dagen lang elke dag een video inclusief PowerPoint presentatie van uur waarin je leert:

1. Hoe je ervoor zorgt dat je consistent klanten aantrekt via online kanalen. Hierin deel ik niet alleen hele praktische tips, maar ik leer je echt de psychologie van koopgedrag.

2. Hoe je een product aanbod creëert waar je klanten geen nee tegen kunnen zeggen.

3. Hoe ik als coach in mijn eerste jaar direct €125.000 omzet wist te realiseren.

4. Hoe ik elke maand 50% van mijn klanten en omzet genereer dankzij een automatische salesfunnel (waar jij nu in zit) en hoe jij dat ook kunt doen

5. Bonus: je krijgt ook nog eens toegang tot 3 van mijn meest waardevolle Excel sheets die ik gebruik om mijn omzet te plannen in plaats van aan het toeval over te laten.

De komende 30 minuten betaal je geen €47 voor deze training, maar slechts €25 exclusief BTW.

Bekijk hieronder het filmpje waarin ik kort mijn verhaal deel en je meer vertel over de online video training, genaamd: De Salesfunnel Challenge

.
Nog 30 minuten van 47,- voor 25,- exclusief BTW

Salesfunnel Challenge

Trek consistent klanten aan via online kanalen

Ben jij ondernemer geworden omdat je mensen wilde helpen en de wereld een beetje mooier wilde maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid wilde genieten?

.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

  • Je langere dagen maakt dan je had gehoopt en minder mensen helpt dan je had gewild?  Je wilde slim werken en niet hard, maar nu ben je toch vooral hard aan het werk en het werk wat je doet levert je niet voldoende klanten op. Je bent veel aan het doen, maar twijfelt of je wel het juiste doet.
    .
  • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren?
    .
  • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan klanten?! En ligt het nou aan je product aanbod of aan je online marketing strategie?
    .
  • Je weet dat je een goede coach bent, maar inmiddels besef je dat goed zijn in je vak niet voldoende is om een goede ondernemer te zijn. Je beseft dat ondernemen óók een vak is en weet dat het tijd is om je (verder) te verdiepen in sales, marketing en strategie.
Ja, ik ben klaar voor de volgende stap

.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact en meer omzet.

It’s time to spread your wings and fly.

.

Je hebt al van alles geprobeerd (en vooral ook over veel dingen nagedacht), maar het lukt je niet om de transformatie te maken met je bedrijf. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je iets anders moet doen.

Je bent een doener, maar wilt er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je ook het juiste doet. Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen en je weet dat je daarvoor nog bepaalde strategische kennis nodig hebt.

.
Waarom de Salesfunnel Challenge?

Als kennisondernemer is jouw salesfunnel de fundering van je bedrijf. Net zoals een oven dat is voor een bakker. Zonder oven kan een bakker zijn brood niet verkopen en zonder salesfunnel kun jij jouw producten niet consistent verkopen.

Een salesfunnel bestaat in mijn ogen uit 2 onderdelen:
.
1. Een product aanbod waarbij je door middel van een laagjessysteem jouw (potentiële) klant de mogelijkheid geeft om steeds een stapje verder te gaan in de samenwerking met jou.
.
2. Een sales en marketing strategie waarbij je door middel van krachtige communicatie jouw klant helpt om steeds het volgende product in jouw funnel te kopen. Dit kan grotendeels geautomatiseerd worden zodat jij mensen kunt helpen terwijl je niet zelf het gevoel hebt dat je 24/7 bezig moet zijn met bijvoorbeeld social media.
.

Ga niet alleen ‘doen’. Zorg ervoor dat je het JUISTE doet.

.
Doorbreek het patroon. Doe mee met de Salesfunnel Challenge en til jouw bedrijf naar the next level.

De afgelopen jaren heb ik zowel zelfstandig ondernemers als bedrijven met een miljoenenomzet geholpen om meer impact te maken met hun bedrijf. En ik gun jou ook die consistente stroom aan klanten en omzet.

Ik geloof namelijk dat als we allemaal geld kunnen verdienen met hetgeen wat we het allerliefste doen, dat we een mooiere wereld creëren. Veel ondernemers zijn echter heel goed in hun vak – bijvoorbeeld coachen of fotograferen – maar ze zijn (nog) niet goed in het vak ‘ondernemen’. Begrijpelijk ook, want dat hebben we ook nooit op school geleerd. We zijn klaar gestoomd voor een 9 tot 5 baan.

Je zou denken dat elk bedrijf een andere aanpak nodig heeft en dat klopt deels, maar uiteindelijk zijn we allemaal mensen en vertonen we allemaal vergelijkbaar koopgedrag.

Er komt in het begin alleen meer bij kijken dan je zou denken en 90% van de ondernemers onderschat deze fase. Dit is de fase waarin je de fundering van jouw bedrijf gaat leggen en jezelf een andere manier van denken aanleert. Een slimme manier van denken zodat je niet hard hoeft te werken, maar slechts slim.

Dit kost even tijd en energie, maar het is een investering waar je als ondernemer de vruchten van blijft plukken.

.

Hoe ziet de Salesfunnel Challenge eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

✓ 4 video’s van een uur waarin ik je volledig bij de hand neem met het creëren van een product aanbod wat je moeiteloos verkoopt met jouw salesfunnel. In deze video’s zie je 2 schermen. In het ene scherm zie je mij spreken en in het andere scherm zie je de PowerPoint presentatie.
.
✓ 1 video van 30 minuten van Sharon de Rooij van Lady Lawyer waarin ze alles vertelt over de juridische elementen waar je rekening mee dient te houden.
.
✓ 3 Excel documenten die je helpen om concrete doelen te stellen, daar slim naartoe te werken en om je inkomsten en uitgaven goed bij te kunnen houden. Ze helpen je om je salesfunnel steeds te verbeteren en meer strategisch te denken zodat je uiteindelijk slimmer kunt gaan werken in plaats van harder.

.
Na de Salesfunnel Challenge:

✅ Weet jij hoe je een product aanbod creëert wat je moeiteloos verkoopt
.
✅ Weet jij wat ervoor nodig is om een succesvolle salesfunnel te bouwen
.
✅ Heb jij gezien hoe ik na een gratis challenge meer dan €12.000 omzet draaide. Je ziet mij de up-sell doen in video 4. In dit geval geldt dus: Watch and learn.
.
✅ Weet jij hoe je strategisch kunt denken zodat je makkelijker en op een leukere manier je doelen gaat halen

✅ Weet jij welke stappen ik heb genomen als coach en hoe ik in mijn eerste jaar als coach al een omzet draaide van meer dan €120.000
.
✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed.

De investering voor deze Salesfunnel Challenge bedraagt de komende 30 minuten 25,- exclusief 21% BTW in plaats van 47,

Yes, I’m in

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en ik help kennisondernemers, zoals coaches en online marketeers, om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 31 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet. Ook toen ik startte als coach draaide ik in mijn eerste jaar meteen €125.000 omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via online kanalen.

En hoe je dat doet? Dat leer ik je in de Salesfunnel Challenge.

Dit is wat anderen over mij zeggen en wat ze over de Salesfunnel Challenge zeiden:

Veelgestelde vragen

Wanneer start de Salesfunnel Challenge
Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.
.
Wat kost de Salesfunnel Challenge?
Alleen de komende 30 minuten betaal je €25 exclusief 21% BTW (€30,25 inclusief BTW) in plaats van €47. Het is aftrekbaar voor ondernemers.
.
Voor wie is de Salesfunnel Challenge interessant?
Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers.
.
Blijf je toegang houden tot de online omgeving?
Ja, je blijft life-time toegang houden.
.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Nog 30 minuten van 47,- voor 25,-

Ja, ik wil meer klanten en omzet en gun mezelf dit