Nog 24 uur voor 47,- in plaats van 197,-

Salesfunnel Challenge

Til jouw bedrijf in 2020 naar the next level

Aanbieding: Alleen de komende 24 uur betaal je slechts 47,- in plaats van 197,-

Ben jij (recent) ondernemer geworden omdat je mensen wilde helpen en de wereld een beetje mooier wilde maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid wilde genieten?

.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

.

 • Je langere dagen maakt dan je had gehoopt en minder mensen helpt dan je had gewild?  Je wilde slim werken en niet hard, maar nu ben je toch vooral hard aan het werk en het werk wat je doet levert je niet voldoende klanten op. Je bent pas net begonnen met je bedrijf en hebt geen idee of je het juiste aan het doen bent.
  .
 • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren? Het is altijd maar afwachten wat er binnen gaat komen de komende maand.
  .
 • Je hebt nog geen product aanbod en weet ook niet hoe je dit goed moet maken OF je hebt een aanbod maar twijfelt of het wel goed in elkaar zit.
  .
 • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan klanten?! En ligt het nou aan je product aanbod of aan je marketing strategie? Van het woord ‘strategie’ krijg je het bijna spontaan benauwd.
  .
 • Je hebt nog regelmatig last van dat vervelende stemmetje in je hoofd. Ben je wel goed genoeg? Wat vinden andere mensen ervan als jij zichtbaarder wordt? Is je product wel waardevol genoeg?
Leuk, ik doe mee!

.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact en meer omzet.

It's time to spread your wings and fly.

.

Je hebt al van alles geprobeerd (en vooral ook over veel dingen nagedacht), maar het lukt je niet om de transformatie te maken met je bedrijf. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je iets anders moet doen.

Je bent een doener, maar wilt er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je ook het juiste doet. Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen en je weet dat je daarvoor nog bepaalde strategische kennis nodig hebt.

.
Waarom de Salesfunnel Challenge?

Als kennisondernemer is jouw salesfunnel de fundering van je bedrijf. Net zoals een oven dat is voor een bakker. Zonder oven kan een bakker zijn brood niet verkopen en zonder salesfunnel kun jij jouw producten niet consistent verkopen.

Een salesfunnel bestaat in mijn ogen uit 2 onderdelen:
.
1. Een product aanbod waarbij je door middel van een laagjessysteem jouw (potentiële) klant de mogelijkheid geeft om steeds een stapje verder te gaan in de samenwerking met jou.
.
2. Een sales en marketing strategie waarbij je door middel van krachtige communicatie jouw klant helpt om steeds het volgende product in jouw funnel te kopen.

Het is iets waar je wekelijks mee bezig bent en sommige mensen zullen nu denken: 'Pfoe daar heb ik helemaal geen zin in.' Dat is helemaal oké, maar zonder salesfunnel kom je er simpelweg niet dus als je geen zin hebt om aan je salesfunnel te werken, dan mag je even goed stil staan bij hoe graag jij een succesvol bedrijf wilt bouwen. Want blijkbaar zijn je droom en je missie dan nog niet groot genoeg om er ook echt voor aan het werk te gaan.

.
Doorbreek het patroon. Doe mee met de Salesfunnel Challenge en til jouw bedrijf naar the next level.

De afgelopen jaren heb ik zowel zelfstandig ondernemers als bedrijven met een miljoenenomzet geholpen om meer impact te maken met hun bedrijf. En ik gun jou ook die consistente stroom aan klanten en omzet.

Je zou denken dat elk bedrijf een andere aanpak nodig heeft en dat klopt deels, maar uiteindelijk zijn we allemaal mensen en vertonen we allemaal vergelijkbaar koopgedrag.

Er komt in het begin alleen meer bij kijken dan je zou denken en 90% van de ondernemers onderschat deze fase. Dit is de fase waarin je de fundering van jouw bedrijf gaat leggen en jezelf een andere manier van denken aanleert. Een slimme manier van denken zodat je niet hard hoeft te werken, maar slechts slim.

Dit kost even tijd en energie, maar het is een investering waar je als ondernemer de vruchten van blijft plukken.

Hoe ziet de Salesfunnel Challenge eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

✓ 4 video's van een uur waarin ik je volledig bij de hand neem met het creëren van een product aanbod wat je moeiteloos verkoopt met jouw salesfunnel. In deze video's zie je 2 schermen. In het ene scherm zie je mij spreken en in het andere scherm zie je de PowerPoint presentatie.
.
✓ 1 video van 30 minuten van Sharon de Rooij van Lady Lawyer waarin ze alles vertelt over de juridische elementen waar je rekening mee dient te houden.
.
✓ 3 Excel documenten die je helpen om concrete doelen te stellen, daar slim naartoe te werken en om je inkomsten en uitgaven goed bij te kunnen houden. Ze helpen je om je salesfunnel steeds te verbeteren en meer strategisch te denken zodat je uiteindelijk slimmer kunt gaan werken in plaats van harder.

.
Na de Salesfunnel Challenge:

✅ Weet jij hoe je een product aanbod creëert wat je moeiteloos verkoopt
.
✅ Weet jij wat ervoor nodig is om een succesvolle salesfunnel te bouwen
.
✅ Heb jij gezien hoe ik na een gratis challenge meer dan €12.000 omzet draaide. Je ziet mij de up-sell doen in video 4. In dit geval geldt dus: Watch and learn.
.
✅ Weet jij hoe je strategisch kunt denken zodat je makkelijker en op een leukere manier je doelen gaat halen
.
✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed.

De investering voor deze Salesfunnel Challenge bedraagt de komende 24 uur slechts 47,- exclusief 21% BTW.

Yes, I'm in

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Je hebt nu twee keuzes. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert.

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.
.

Dit is wat anderen over mij zeggen en wat ze over de Salesfunnel Challenge zeiden:

Veelgestelde vragen

.

Wanneer start de Salesfunnel Challenge
Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.
.
Wat kost de Salesfunnel Challenge?
Alleen de komende 24 uur betaal je €47 exclusief 21% BTW (€56,86 inclusief BTW) in plaats van €197. Het is aftrekbaar voor ondernemers.
.
Voor wie is de Salesfunnel Challenge interessant?
Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers.
..
Blijf je toegang houden tot de online omgeving?
Ja, je blijft life-time toegang houden.

.
Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Ja, ik doe mee