Online Marketing Cursus via Instagram – Simply Consulting2018-11-26T15:34:48+00:00
Loading...

Heb jij het gevoel dat…

 • Je maar wat aanrommelt op het gebied van online marketing?
  .
 • Je website trekt bezoekers maar levert je weinig leads of klanten op
  .
 • Je wilt Mark Zuckerberg soms wel wurgen met z’n ingewikkelde social media advertenties en continu veranderende algoritmes
  .
 • Je zit soms met je handen in het haar omdat je niet weet hoe je meer kwalitatieve leads of verkopen kunt genereren
  .
 • Je post regelmatig op social media, je blogt, je vlogt, je stuurt nieuwsbrieven. Je doet het allemaal, maar desondanks heeft het allemaal nog geen groot verschil gemaakt in je omzet
  .
 • Of wil je simpelweg het nieuwe jaar in gaan met een BANG?

Van frustratie en chaos naar een continue stroom aan inkomsten in 7 dagen. 15 minuten per dag. Makkelijk te volgen via je Instagram account.

De Transitie Van Offline Naar Online

De wereld om ons heen verandert in rap tempo en momenteel bevinden we ons in een transitie van offline naar online. We spenderen zoveel tijd op onze laptops en telefoons dat het inmiddels al niet eens meer vreemd is dat we op sommige dagen meer communiceren via online platformen dan face-to-face.

Als bedrijf is het daarom cruciaal om een online presence te hebben. De regels voor online communicatie zijn alleen heel anders dan in het echt. Onderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat 3 factoren bepalend zijn bij face-to-face communicatie. Zo draait 58% om lichaamstaal, 35% om hoe iets wordt gezegd en maar 7% om wat je precies zegt.

.
Succesvol Online Communiceren

Online vallen de twee belangrijkste dingen dus weg. Hoe zorg je er dan voor dat jouw boodschap duidelijk is, goed wordt ontvangen en een bepaalde gewenste actie triggert zoals de aankoop van jouw dienst of product?

Het merendeel van de bedrijven heeft hier nog moeite mee. Het is ook niet makkelijk om met enkel tekst, afbeeldingen en eventueel geluid de juiste snaar te raken bij je doelgroep, maar het is wel mogelijk. Het vereist alleen een andere aanpak.

.
Doe Mee Met De Cursus Via @boostjeomzetin2019

Die aanpak ga ik jou leren in 7 dagen, in 15 minuten per dag, via de stories, posts en een e-book van de besloten Instagram account @boostjeomzetin2019.

In totaal hebben 100 mensen meegedaan aan de pilot versie van deze cursus. Deze heeft plaatsgevonden van 8 t/m 16 oktober 2018. De nieuwe versie gaat van start op maandag 26 november. Al het materiaal wordt opgeslagen in de highlights en je blijft toegang houden tot de account dus je kunt de cursus volledig in je eigen tijd volgen en zelfs opnieuw bekijken.

In het feedbackformulier heb ik de deelnemers van de pilot versie gevraagd wat deze cursus waard is. Het gemiddelde antwoord hierop was 140,-. Daarnaast werd ook aangegeven dat het nog veel meer zou mogen kosten als het een face-to-face workshop was geweest.

Ondanks de feedback heb ik besloten om de cursus voor 57,- aan te bieden. Deze cursus zie ik als een manier om andere ondernemers en marketing professionals te helpen. Daarnaast bied ik uitgebreidere (en kostbaardere) vervolgprogramma’s aan. Met deze cursus kun je op een laagdrempelige manier alvast kennis maken met mijn kennis en mij als persoon.

Leuk, ik doe mee!

“Online marketing isn’t about products and services anymore. It’s about selling solutions, telling stories and building relationships.”

Dit ga je leren:

 • De 10 online marketing basisprincipes die voor elk bedrijf werken. Ongeacht in welke industrie je actief bent.

 • De belangrijkste tips & tricks die het verschil maken tussen een leuk aantal verkopen versus een continue stroom aan inkomsten.

 • Hoe je een website of sales pagina maakt die ervoor zorgt dat je bezoekers je klanten worden.

 • Hoe je pijn (huh pijn? Ja, echt) kunt gebruiken om meer leads en verkopen te genereren.

 • Adverteren op social media als een boss en hoe je €5 aan omzet realiseert met elke €1 aan advertentiekosten.

 • Hoe je met een aantal simpele tricks jouw online marketing activiteiten gedeeltelijk kunt automatiseren zodat jij je op andere dingen kunt focussen terwijl de leads en verkopen binnen blijven stromen.

 • Hoe je deze principes, tips & tricks toepast op jouw bedrijf.

De facts

Via Instagram posts, stories en link in bio

7 dagen

15 minuten per dag

Start: Maandag 26 november

57,- inclusief 21% BTW

Aftrekbaar voor ondernemers

Gratis E-book

Onbeperkt toegang tot de account

Naar een idee van @celinecharlotte

Over mij

Ik ben Tineke Zwart en de afgelopen jaren heb ik zowel kleine als grote bedrijven met een miljoenenomzet gecoacht op het gebied van online marketing. Mijn passie is namelijk interessant maar ook zeer complex; het begrijpen van (online) menselijk gedrag.

Online marketing bestaat naar mijn mening maar voor 20% uit het begrijpen van technologie. De overige 80% is pure psychologie. Wij mensen zijn emotionele wezens en ons koopgedrag wordt vooral beïnvloedt door emoties en als je dat eenmaal begrijpt is alles mogelijk.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die de controle (terug) wil over zijn of haar online marketing strategie.

Je wilt een continue stroom aan inkomsten creëren en niet langer het gevoel hebben dat je op de kop moet staan om verkopen te realiseren.
.
.
.
.
.
.

Inhoud van de cursus:

.
Elke dag behandelen we een ander onderwerp en daarnaast deel ik elke dag een post met praktische tips en tricks die je direct toe kunt passen in je eigen praktijk. Tenslotte is er ruimte voor vragen en reflectie. Vragen mag je persoonlijk aan mij stellen.

Dag 1

De basis: Waarom een succesvolle online marketing strategie voor 80% uit psychologie en voor 20% uit technologie bestaat + Waarom pijn en plezier zo’n belangrijke rol moeten spelen in je strategie.

Dag 2

Menselijk gedrag: Leer de verschillen tussen online en offline menselijk gedrag en hoe je hier op inspeelt met je online marketing strategie.

Dag 3

Websites en landing pages: Hoe je van jouw website bezoekers klanten of leads maakt.

Dag 4

Content: Hoe je advertenties, posts en website teksten schrijft die zorgen voor leads en verkopen.

Dag 5

Adverteren op social media: Hoe je €5 aan omzet genereert met elke €1 aan advertentiekosten.

Dag 6

Strategie: De 10 regels die zorgen voor het verschil tussen een leuk aantal verkopen en een continue stroom aan inkomsten. Ongeacht in welke industrie je actief bent.

Dag 7

Re-cap: Op de laatste dag krijg je een samenvatting van alle theorie. Op deze dag krijg je ook extra  veel concrete tips & tricks om ervoor te zorgen dat je de theorie weet toe te passen in je eigen praktijk en zo snel mogelijk resultaat gaat behalen.

Ben jij bereidt om €57,- te investeren zodat je jouw omzet kunt verdriedubbelen? Koop dan nu je ticket om dit te kunnen realiseren.

Ja, ik doe mee

Er hebben inmiddels 100 mensen meegedaan. Toen zat de cursus vol. De deelnemers gaven een gemiddeld cijfer van een 8,2 en dit is wat ze erover zeiden:

“Het is toch vaak zo dat een cursus niet helemaal voldoet aan je verwachtingen, of dat je toch veel dingen hoort die je al weet. De online cursus van Tineke had dat absoluut niet. Vernieuwende en hands-on inhoud, duidelijke uitleg, fijne tips en last but not least: snelle en persoonlijke feedback op je vragen. Een echte aanrader!”

@elsemiek89

“Super praktische en volledige training. Tineke is erg eerlijk en transparant en legt alles in Jip & Janneke taal uit. Haar enthousiasme is aanstekelijk, dus je gaat direct aan de slag :-)”

@markdaamen.nl

“Een superfijne cursus die je in sneltreinvaart klaarstoomt om marketingwise je vleugels uit te slaan.”

@janineyneke

“Hoe bizar! Ik zag jouw cursus via Instagram en binnen twee minuten had ik betaald. Daaruit blijkt misschien wel dat jij een bijzonder marketingtalent bent 🙂 Ik heb genoten van je cursus, omdat het zo’n duidelijk overzicht geeft van online marketing en de beïnvloeding van het koopproces. Ik vond het vooral fijn dat je zowel filmpjes als concrete tips hebt gegeven. Ik zou het iedere ondernemer aanraden die zijn eigen marketing of funnel even niet meer overziet.”

@taaltoerist

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de cursus?
7 dagen (15 minuten per dag). Je blijft toegang houden tot de account dus je kunt de cursus volgen in je eigen tempo en zelfs later nog eens terugkijken.

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan het volgen van de cursus?
Je bent gemiddeld 15 minuten per dag kwijt aan de cursus, dus mocht je niet op alle dagen tijd (of zin) hebben om het materiaal door te nemen, dan kun je dat op een later moment doen.

Wat kost de cursus?
De cursus kost €57. Deelnemers van de pilot versie gaven een gemiddeld antwoord van 140,- op de vraag wat de cursus zou mogen kosten, maar dit is mijn manier om andere ondernemers en marketing professionals te helpen en ze de kans te geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mijn kennis en mij als persoon.

Hoe kan ik de cursus volgen?
De cursus wordt gegeven via stories, posts en link in bio van een besloten Instagram account (@boostjeomzetin2019). Tijdens de betaling vul je je Instagram gebruikersnaam in zodat ik weet dat ik jouw volgverzoek kan accepteren.

Ik ben geen ondernemer. Is de cursus dan geschikt?
Ja, deze cursus is geschikt voor zowel ondernemers als werknemers en zelfs voor mensen die het gewoon leuk vinden om zich te ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar tineke@simplyconsulting.nl of WhatsApp/bel me op 06 13 61 03 04.

Leuk, ik doe mee!