Online Business School

Geef je bedrijf een mega boost voor meer vrijheid, omzet en plezier

De deuren van de Online Business School zijn gesloten. Het maximale aantal deelnemers voor deze ronde is bereikt. Indien je eerder al contact hebt gehad met Tineke over deelname en zij je extra tijd heeft gegeven om een besluit te nemen, mail haar even op tineke@tinekezwart.nl. Dan kun je alsnog mee doen.

Ben jij net begonnen met (online) ondernemen omdat je mensen wilt helpen en de wereld een beetje mooier wilt maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

.

Maar heb jij nu het gevoel dat…

 • Er veel meer op je af komt dat je had verwacht. Je twijfelt waar je moet beginnen en of je wel de juiste dingen aan het doen bent waardoor je voor je gevoel 24/7 ‘aan’ staat en nooit meer echt rust ervaart.
  .
 • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het online verkopen van je product of dienst? Je hebt weinig of zelfs geen kaas gegeten van online marketing, sales en strategie waardoor je nu voor je gevoel maar wat aan het doen bent. Je beseft dat goed zijn in je vak, je nog niet per se een goede ondernemer maakt. Het voelt allemaal nog wat te stroperig en je wilt dat het moeitelozer gaat. Het mag veel meer ‘stromen’.
  .
 • Misschien heb je al wel een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar je website levert momenteel nog weinig (lees: geen) klanten op. Of je hebt nog helemaal geen website en weet niet waar je moet beginnen.
  .
 • Je hebt zoveel plannen en dromen dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen om je dromen te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een omzet waar je ook van kunt leven?!
  .
 • Je bent nog niet bepaald een salestijger. Je wilt het liefst de hele wereld helpen, maar loopt nog regelmatig vast als je je aanbod doet of als je iets wilt verkopen via bijvoorbeeld Instagram stories.
  .
 • Je doel is om slim te werken en niet per se hard. Je wilt mensen helpen, maar je wilt zelf ook van het leven genieten en gewoon een goede boterham verdienen met je bedrijf. Je privé dromen zijn namelijk net zo groot als je zakelijke dromen.
  .
De deuren zijn voorlopig gesloten

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol (online) bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is ondernemen gewoon een spel met bepaalde spelregels. Als je het spel eenmaal begrijpt en je volgt bepaalde regels, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Daarom heb ik de Online Business School ontwikkeld. Speciaal voor coaches, online marketeers, fotografen, webshop eigenaren en andere ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen of die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken van offline naar online. Of omdat ze simpelweg zin hebben in een boost en nog meer willen leren over marketing, sales en mindset.

In de Online Business School help ik je 3 maanden om een ijzersterke fundering te bouwen voor een bedrijf wat je niet alleen meer financiële maar ook mentale vrijheid oplevert.

Je leert de exacte stappen die ik heb genomen om mijn bedrijven super snel te laten groeien. Niet alleen qua sales, marketing en strategie, maar ook qua mindset.

It’s time to spread your wings and fly.

.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het spannend, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom en je passie om mensen te helpen groter is dan je angst om te falen.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je wilt op een slimme manier meer klanten en omzet uit online kanalen halen. Je voelt gewoon dat het allemaal makkelijker, sneller, slimmer en leuker kan.

Je wilt niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om juist omzet te realiseren.

.
Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart, 32 jaar oud en mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure (Friesland). Mijn vader is meubelmaker en m’n moeder huismoeder en het advies wat ik mee kreeg was om vooral nooit een eigen bedrijf te starten.

In 2015 woonde ik alleen samen in Amsterdam met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen met hem een online marketing bedrijf te starten.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Maar van binnen voelde het voor mij niet goed. Ik haalde geen voldoening uit het bedrijf en de relatie ging steeds meer bergafwaarts.

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, ben uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wie ik ben en wat mijn missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook goed mee te verdienen.

Opnieuw groeide mijn bedrijf ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik meteen €125.000 omzet, in mijn tweede jaar €500.000 en dit jaar verwacht ik €750.000 omzet te draaien. Simpelweg door dezelfde spelregels weer toe te passen als in mijn eerste bedrijf. En wat die spelregels zijn, dat leer je in de Online Business School.

.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

.
Wat leer je in de Online Business School?

.
In de Online Business School leid ik je in 3 maanden op tot online ondernemer en leren we je alles over het genereren van een consistente klantenstroom via online kanalen.
.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt. 

✓ Je onderneemt 3 maanden lang met behulp van mij en een groep gelijkgestemde ondernemers. In totaal zijn er 6 Q&A’s van een uur waarin je mij al je vragen mag stellen. (Boek voor de zekerheid echter 1,5 uur in je agenda. Het kan namelijk zijn dat we uitlopen).

De data voor de Q&A’s zijn als volgt:

Q&A 1 = 23 september van 10:00-11:30
Q&A 2 = 6 oktober van 14:00-15:30
Q&A 3 = 21 oktober van 14:00-15:30
Q&A 4 = 3 november van 14:00-15:30
Q&A 5 = 18 november van 13:00-14:30
Q&A 6 = 3 december van 13:00-14:30

✓ 4x een Mastermind van een uur waarin je in groepjes van 4 wordt opgedeeld om samen te sparren over een bepaald thema waar je mee zit. Een Mastermind is een soort brainstormsessie waarin iedereen een kwartiertje meedenkt met elkaar en waarin je elkaar accountable houdt voor elkaars acties. Dit onderdeel is optioneel en dus niet verplicht. Niet iedereen houdt er namelijk van om te Masterminden. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 2x mee te doen in plaats van 4x.

De data van de Masterminds zijn als volgt:

Mastermind 1 = 13 september van 11:00-12:00
Mastermind 2 = 7 oktober van 10:00-11:00
Mastermind 3 = 1 november van 14:00-15:00
Mastermind 4 = 30 november van 11:00-12:00

✓ Elke maandag krijg je toegang tot een online module waarin ik je volledig bij de hand neem bij het creëren van een strategisch product aanbod, een sales en marketing plan en een financieel plan. Je leert hoe je een website maakt die ook daadwerkelijk leads en klanten oplevert, hoe je winstgevend adverteert op social media, hoe je snel volgers krijgt op social media en ook klanten maakt van je volgers, hoe je een succesvol sales gesprek voert, hoe je jouw omzet plant, hoe je een krachtige content strategie maakt en nog veel meer praktische zaken.

Echter, door alleen te weten hoe je een succesvol bedrijf bouwt ben je er nog niet. Daarvoor is het van belang dat je ook daadwerkelijk gaat DOEN. Om die reden wordt er ook aandacht besteed aan je mindset. Je houdt na 3 december nog 2 jaar toegang tot deze modules, dus mocht je in de 3 maanden van de School niet overal aan toe komen, geen probleem.

✓ Elke module bevat een video met een impactvolle mindset oefening. Alle informatie uit de modules vind je zowel in tekst als video. Op die manier kun jij kiezen hoe je de kennis tot je wilt nemen.

Bonus 1: Je krijgt gratis toegang tot al mijn online trainingen. Dit betekent dat je toegang krijgt tot mijn winstgevende salesfunnel training, mijn Facebook & Instagram advertentie training, mijn LinkedIn training en mijn storyselling challenge.

Bonus 2: Je krijgt toegang tot alle bonus modules van de Academy. Dit zijn modules over succesvol podcasten en de Law of Attraction voor je laten werken.

Bonus 3: Je krijgt gedurende de periode dat je mee doet aan de Online Business School gratis toegang tot mijn Transformers Mastermind. Hier zitten op dit moment 300 ondernemers in en elke maand is er weer een nieuw thema. Op maandagochtend ga ik altijd circa 10 minuten live in de groep om een motivatie boost te geven, er zijn veel masterclasses van experts (van ademsessies tot praktische sessies over bijvoorbeeld verkopen via Instagram), je krijgt een besloten podcast over een bepaald onderwerp en de netwerkwaarde is enorm. Je mag bijvoorbeeld ook al je vragen stellen in de groep daar en dan word je verder geholpen door alle ondernemers die in de groep zitten.

Voor alle informatie over de Mastermind, ga naar https://tinekezwart.nl/transformers-mastermind

 

.
Na de Online Business School heb jij:

✅ Een product aanbod waar je helemaal blij van wordt en je ideale klant ook.

✅ Is jouw website klaar om leads en klanten binnen te halen.

✅ Zijn jouw online kanalen conversie proof. Oftewel: Klaar om leads en klanten te genereren. Niet op een pusherige manier, maar op een verbindende manier.

✅ Begrijp jij helemaal hoe het menselijk brein en ons gedrag werkt zodat je jouw doelgroep weet te transformeren van volgers tot klanten.

✅ Weet jij hoe je salespagina’s, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant recht in het hart raakt.

✅ Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit overvloed en vindt sales zelfs leuk!

De investering voor Online Business School bedraagt 997,- exclusief BTW (1206,37 inclusief BTW). Je mag het ook in 3 termijnen van 360,- exclusief BTW betalen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug. Ook mag je de rest van de investering opgeven als studiekosten.

Je kunt op dit moment niet instappen

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Je hebt nu een aantal opties. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Besef ook goed dat het feit dat je nog geen winstgevend bedrijf hebt, heel logisch is.

We zijn opgeleid om een functie in een normale baan te bekleden. We zijn niet opgeleid om te ondernemen. Het ondernemerschap vereist een andere manier van denken en handelen dan je nu gewend bent. Dat moeten we allemaal leren. Ik heb ook nog steeds een business coach en zal er ook altijd één hebben.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik blijf nog wat langer in loondienst en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met de Online Business School is een droom en een flinke dosis motivatie. Je hebt geen website nodig, geen ideale klant, geen product aanbod, niks. Daar gaan we samen aan werken gedurende deze School.
.

Hoe ziet de online omgeving eruit?

.
Je krijgt toegang tot 12 online modules (en ook nog 4 bonus modules) waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Maar dan ook echt alles. In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis gebundeld.

Het is vrijwel onmogelijk om alles in 3 maanden te volgen. Daarom houd je hier onbeperkt toegang tot. Tijdens de Academy behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je later volgen.

Sommige dingen zul je misschien ook al weten, maar herhaling is altijd goed. Er valt altijd iets te verbeteren en je leert altijd wel iets nieuws. Er zijn meerdere ondernemers geweest die de Academy hebben gevolgd die ook al een uitgebreid programma hadden gevolgd van bijvoorbeeld Ninke van der Leck en Simone Levie, maar alsnog veel nieuwe dingen leerden.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks toegang te krijgen tot 1 module of ik kan alles in 1x voor je open zetten zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt.

Hieronder vind je een overzicht van de 12 online modules. Daarnaast zijn er nog bonus modules over het creëren van meer bereik en klanten halen uit LinkedIn, succesvol podcasten en de Wet van Aantrekking. Over dat laatste deel ik op social media niet heel veel, maar ik maak er veelvuldig gebruik van en deel mijn kennis exclusief in de online omgeving.

1. Jouw verhaal en je why

Als zelfstandig ondernemer begint en eindigt alles met jou. Daarom kijken we eerst naar jou als individu. Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe heb jij jouw bedrijf in te richten om dit te ervaren? Maar ook: Wat is jouw verhaal? Mensen kopen tegenwoordig namelijk niet alleen een product of dienst, maar ook echt een verhaal en een relatie. Daarnaast duiken we in je why. Waarom doe je wat je doet? We gaan jouw drijfveer vinden en duidelijk communiceren.

2. Je ideale klant

Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen. Daarom kijken we in module 2 naar je ideale klant. Wat is de pijn en verlangen van jouw ideale klant? Hoe kun je hem/haar zo goed mogelijk raken met jouw teksten? Van wie word jij echt blij? Hoe specifieker en passender jouw ideale klant, hoe blijer jij wordt van je klanten en hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.

3. Product aanbod

Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.

4. Doelen en plan van aanpak

In deze module duiken we in het bepalen van doelen en hoe je deze ook daadwerkelijk haalt met een duidelijk plan van aanpak. Hiervoor krijg je het strategisch plan en documenten die ik persoonlijk gebruik om elke maand mijn omzet te plannen. Mede dankzij deze manier van werken bouwde ik in no time bedrijven met een hoge omzet.

5. Een converterende website

De meeste websites zijn helaas visitekaartjes. Ze zien er mooi uit, maar leveren geen leads en klanten op. Dat is natuurlijk zonde. Daarom leer je in deze module alles over het maken van een website die er mooi uit ziet én leads en klanten oplevert. Kleine side note: Je leert niet hoe je technisch gezien een website moet maken.

6. Jouw klantreis/salesfunnel

Om ervoor te zorgen dat je snel en consistent klanten aantrekt leer je in deze module hoe je een goede salesfunnel – oftewel een klantreis – maakt. Dit kan op allerlei manieren en we vinden altijd een manier die bij jou past.

7. Succes met social media

Als je een online bedrijf wilt bouwen is het belangrijk om zichtbaar te zijn op social media. Maar hoe doe je dat? Wat deel je wel en niet? Hoe vaak moet je zichtbaar zijn? Wat zijn de slimme hacks om snel meer volgers te krijgen, maar ook om snel klanten te maken van je volgers zonder het gevoel te hebben dat je verkoperig en pusherig overkomt?

8. Gratis weggevers

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep op een laagdrempelige manier kennis kan maken met jou en jij je ideale klant aantrekt is het belangrijk om een gratis weggever te hebben, bijvoorbeeld een Ebook. In deze module leer je hoe je een goede gratis weggever maakt waarmee je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en motiveert om naast je gratis weggever ook je betaalde producten te kopen.

9. Webinars en challenges

Een van de redenen waarom mijn bedrijf zo snel is gegroeid is dankzij webinars en challenges. Als je dit goed doet, kun je er mega snel klanten mee genereren. In deze tijd is dit extra belangrijk want door corona zijn we meer afhankelijk van online manieren om onze doelgroep te bereiken en samen te krijgen.

10. Adverteren op social media

Met content kom je een heel eind, maar het duurt wel veel langer om leads en klanten te krijgen. Daarom leer je in deze module hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram. Door te adverteren kun je veel sneller je doelgroep bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je een winstgevende campagne maakt. En don’t worry. Dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

11. Email marketing

Email marketing is de nummer 1 converterende vorm van marketing. Daarom leer je in deze module alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.

12. Sales

Online marketing is fantastisch, maar om van een volger een klant te maken ben je vaak nog afhankelijk van een sales gesprek. Daarom leer je in deze module alles over het voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn. Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding.

De Online Business School zit vol

De Online Business School is een nieuw programma en kun je nu eenmalig volgen voor een lage pilot prijs van €997. Hierna gaat de prijs omhoog. Dit is wat anderen over andere programma’s van mij zeggen.

“Voor de Business Boost Academy had ik al een goed gevoel bij Tineke. En mán, wat heeft ze dat overtroffen! Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In een paar maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet. Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van persoonlijke coaching en het groepselement van de Business Boost Academy heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!”
Renee Westerbaan, Spiritueel Business Coach

“Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben. Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke!”


Manuela Warnaar, Eigenaar XoXo Marketing

“Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig. Voordat dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot. Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! :)”


Elsemiek van Roekel, Eigenaar Social Work-Out

“Werken met jou is de beste zet ever! Jouw uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat én jouw kennis, ervaring, je enthousiasme en het feit dat je me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!”


Christel Schalke – Life Coach

“In juni 2020 startte ik met de Business Boost Academy. Hoewel ik al een tijdje mee ga als ondernemer, ben ik in 2019 ook gestart als coach voor fotografen en dat is net even iets anders als ‘gewoon’ fotograaf zijn, zeker omdat ik mijn nieuwe business vooral online wil doen. De deelname aan de Academy heeft mij letterlijk een boost gegeven in het online ondernemerschap.

Van Tineke kreeg ik toegang tot allerlei mega uitgebreide online modules, hadden we 4x een Q&A, zaten we in een groep met ongeveer 20 andere ondernemers waar we alle vragen konden stellen.

Ik hoop dat ik nog heel lang met Tineke samen kan werken. Als ik al zo veel resultaat zie in 3 maanden, dan ben ik benieuwd wat er nog meer op mij staat te wachten! Dankjewel lieve Tineke!”


Nadine van Spanje – Fotograaf

“Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Business Boost Academy! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!”


Luka Jacobs – Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

“Tineke heeft me enorm geholpen om de fundering voor mijn bedrijf te leggen. Een tijdje geleden wist ik niet goed waar te beginnen maar doordat ze samen met mij heeft bepaald welke stappen ik moest ondernemen om mijn funnel goed in te richten, kon ik heel doelbewust aan de slag. In twee maanden tijd heb ik heel veel progressie gemaakt en sta ik op een punt wat me anders nog een jaar tijd had gekost! Tineke biedt ontzettend veel waarde door middel van 1-op-1 sessies, antwoord op alle berichten in de fb groep en heeft altijd goede feedback op de stappen die je onderneemt. In welke fase je ook zit. Ik heb zo veel geleerd in zo’n korte tijd, ik kan het iedereen aanraden!”


Lieke de Bever – Sport & Voedingscoach

“Vrijwel direct na de start van mijn eigen onderneming heb ik de hulp van Tineke ingeschakeld. Een ontzettend goede keuze! Tineke is ontzettend enthousiast, motiverend, nuchter en zet je op scherp. Ik had vooral iemand nodig die me het vertrouwen gaf om er echt voor te gaan. Om de blokkades in mijn mindset te doorbreken. Ik had mijn aanbod staan. Mijn website in de stijgers. Het was goed, maar ik durfde nog niet echt van de grond te komen en was alles constant aan het perfectioneren. Door de Business Boost Academy kreeg ik een schop onder mijn kont. “Feel the fear and do it anyway.” Tineke’s strategische kennis en levenservaring waren een cadeautje die ik er gratis bijkreeg. Net als de fijne groep ondernemers. Samen sta je echt sterker!”


Marjolein Schurink – Branding Expert

Veelgestelde vragen

.

Wanneer start en eindigt de Online Business School?
We starten op maandag 6 september en eindigen op vrijdag 3 december. 

.
Wat is de investering?

€997 exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen worden betaald. Dan betaal je €360 ex BTW per termijn.
.
Voor wie is het?
Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers, maar ook voor webshop eigenaren en fotografen. Stuur even een mail naar tineke@tinekezwart.nl als je twijfelt of het bij je past.
.
Wat als ik niet bij één of meerdere van de live Q&A’s kan zijn?
Alle live Q&A sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen insturen.

.
Tot wanneer houd ik toegang tot de online omgeving?

Je houdt na het afronden van de Online Business School nog 2 jaar toegang tot de online omgeving, dus tot 3 december 2023.

De Online Business School zit vol

.