Doe GRATIS mee met de #mystorychallenge

.
Herken jij dit…

  • Je bent ondernemer en weet dat Instagram hét kanaal is om klanten binnen te halen, maar je krijgt jezelf gewoon niet over die drempel heen om ermee aan de slag te gaan.

  • Je weet niet goed welke content je moet plaatsen om ook daadwerkelijk resultaat te halen uit Instagram.

  • Je hebt allerlei doelen voor jezelf gesteld voor 2019 en je wilt van alles, maar je komt maar niet in die actiemodus.

  • Je hebt het gevoel dat jouw leven niet zo bijzonder is waardoor je maar niks deelt.

.
Don’t worry. Je bent niet de enige.

Het merendeel van ondernemers heeft hier moeite mee. En daarom heb ik besloten om van 11 t/m 16 februari de #mystorychallenge te organiseren zodat we het samen kunnen doen.

We zijn inmiddels begonnen, maar je kunt je vandaag de hele dag nog steeds inschrijven.

Ik ga je helpen om jouw verhaal op de juiste manier over te brengen. Daarnaast krijg je ook elke dag per mail een gouden online marketing tip.

Er hebben zich inmiddels al meer dan 250 mensen aangemeld dus ik heb er enorm veel zin in!

.
Waarom?

Jouw verhaal is uniek en als ervaren online marketeer blijf ik me erover verbazen hoeveel impact je kunt maken door het delen van je verhaal. Ook al heb je het gevoel dat jouw verhaal en leven niet zo bijzonder is. Júist dan moet je het delen!

Instagram is namelijk overbevolkt met mensen die het ‘perfecte’ leven leiden. Er is behoefte aan mensen die, net zoals 90% van Nederland, niet elke dag in hun bikini in één of andere infinity pool in Thailand liggen of een kokosnoot drinken op Bali.

Door verhalen ontstaat er herkenning, begrip, vertrouwen en verbinding. Dit zijn de belangrijkste bouwstenen voor het creëren van waardevolle connecties en het aangaan van nieuwe, fijne samenwerkingen als ondernemer.

.
Het doel?

We gaan ervoor zorgen dat jij de juiste mensen aantrekt via jouw Instagram account en dat je een diepere verbinding krijgt met je volgers van waaruit waardevolle connecties of mooie samenwerkingen kunnen ontstaan.

.

Hoe?

Samen met een grote groep gelijkgestemden gaan we ervoor zorgen dat jij je gemotiveerd en geïnspireerd voelt om zowel je persoonlijke als ondernemersverhaal te delen. Ik geef je hiervoor de handvatten middels story templates met vragen.

De story templates ontvang je elke dag per mail samen met een gouden online marketing tip.

Je download het template, vult deze in met je eigen antwoorden en deelt ‘m via je eigen stories. Vergeet niet om de hashtag #mystorychallenge te gebruiken en om mij erin te taggen. Ik vind het leuk om je verhaal te volgen en je een shoutout te geven

Gegarandeerd geen spam. Je gegevens zijn veilig bij mij.

De story templates die je kunt verwachten zijn een mix van vragen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ze gaan je helpen om je verhaal te delen op een manier van waaruit een diepere verbinding ontstaat met je volgers en je ideale klant. Hieronder vind je alvast een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.

En dat is nog niet alles…

Ik geef namelijk ook 3 keer mijn 7-daagse online programma weg ter waarde van €97,-.

Ik kies voorafgaand aan de challenge 1 winnaar uit en 2 winnaars tijdens de challenge.

Hoe maak je kans om te winnen?
Plaats een post of story op je Instagram account waarin je aangeeft dat je mee doet aan de challenge. Hierbij gebruik je de hashtag #mystorychallenge en je tagt mij (@tineke_zwart) in het bericht. Daarnaast verwijs je naar de link in mijn bio. Daar kunnen anderen zich opgeven voor de challenge.

De andere 2 winnaars worden uitgekozen op basis van hun verhaal en engagement. Er wordt een winnaar gekozen met een prachtig verhaal en iemand die de gehele challenge heeft afgerond.

Ik heb er zin in!!! Tot maandag!

“Storytelling is what connects us to our humanity. It is what links us to our past, and provides a glimpse into our future. Since humans first walked the earth, they have told stories as a way to shape our existence.”