De Geluksformule – In 6 stappen naar meer geluk en voldoening

Doe mee met de eerste cursus van De School voor Geluk en ontdek hoe je op simpele wijze dagelijks meer geluk en voldoening kunt ervaren. 

Datum: Van maandag 28 oktober t/m maandag 4 november (6 modules + live Q&A)

Is dit het dan?

.

Bovenstaande zin bestaat maar uit een paar woorden, maar het is een gevoel wat herkenbaar is voor velen.

Is dit het dan?

Je bent de 25 gepasseerd, hebt een prima baan, een fijne woning, misschien ook een leuke relatie, een rijk sociaal leven en toch knaagt er iets… Terwijl je weet dat je eigenlijk niet mag klagen. Op papier heb je het namelijk echt prima voor elkaar.

Maar hoe je het ook wendt of keert, dat gevoel van binnen gaat gewoon niet weg. Sterker nog, het lijkt wel steeds erger te worden.

Je bent net als iedereen op zoek naar een bepaalde tevredenheid. Een consistent gevoel van geluk en voldoening.

Het lijkt je alleen maar niet te lukken om het te vinden. Je blijft een soort onrust voelen van binnen. Alsof er nog een stukje van de puzzel ontbreekt. Je hoofd draait overuren en je vraagt je af of jij het échte geluk ooit kan vinden en belangrijker nog; zelf ervaren.

Ja, ik doe mee

.

“Happiness is not out there. It’s in you.”

We zoeken verkeerd.

.

Al sinds m’n 14de heb ik een fascinatie voor menselijk gedrag en de manier waarop we ‘werken’.

Als mens zijn we continu bezig om ons zo prettig en veilig mogelijk te voelen. We gaan naar school zodat we zeker zijn van een goede baan die ons zekerheid geeft. We houden ons bezig met sport zodat we strak in ons vel zitten. We zijn actief op dating apps om de perfecte partner te vinden. We gaan naar feestjes om even lekker te ontspannen.

We zijn continu op zoek naar een bepaalde high.

De laatste jaren nog meer dan eerst. Door de komst van social media krijgen we vaak het gevoel dat iedereen continu geweldige dingen aan het doen is en we voelen een bepaalde druk om net zo’n geweldig en avontuurlijk leven te leiden.

De druk om gelukkig te zijn en een fantastisch leven te leiden wordt steeds hoger.

.
Geluk zit in jou

We hebben de neiging om geluk te zoeken in het externe. We geven bijvoorbeeld veel geld uit aan kleding en feestjes om ons goed te voelen. We zijn op zoek naar complimentjes van anderen om meer zelfvertrouwen te ervaren.

Het vervelende daaraan is alleen dat je daarmee je geluk buiten jezelf zoekt waardoor je afhankelijk bent van externe factoren om een goed gevoel te ervaren.

De afgelopen jaren heb ik alleen geleerd dat het allemaal begint en eindigt met jezelf. Geluk zit in jou en je kunt het ervaren zonder alle ‘standaard’ dingen te hebben.

Zo zette ik een aantal jaar geleden na 7 jaar een punt achter m’n relatie waardoor ik ook meteen m’n woning en inkomen op zei. Voor de buitenwereld leefden we het perfecte leven. We runden samen een bedrijf met een miljoenenomzet (wat nog op zijn naam stond) en woonden samen in een villa aan het strand in Kaapstad.

Vanaf dat moment was er voor mij nog maar weinig over van de 3 dingen die je geluk zouden moeten brengen. Ik had geen relatie meer, geen woning en geen inkomen.

De afgelopen jaren stonden in het teken van het opnieuw opbouwen van m’n leven en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Zonder vriend, zonder thuis en zonder een stabiel inkomen.

Ik vond het geluk namelijk in mezelf.

Dus stel je eens voor hoe het voor je zou zijn als…

✓ Jij je vele malen sterker en weerbaarder voelt omdat je een gevoel van geluk en voldoening continu uit jezelf kunt halen

✓ Je ontspannen een avond alleen op de bank door kunt brengen zonder het gevoel te hebben dat je iets of iemand mist

✓ Je zelfs in de downs van het leven (ja, die blijven) een positieve mindset kunt hebben waardoor de downs veel minder lang duren en minder heftig zijn

✓ Je met meer zelfvertrouwen keuzes durft te maken in het leven die JOU gelukkig maken (en niet omdat je denkt dat het moet of om andere mensen te pleasen)

✓ Je veel meer van het moment kunt genieten in plaats van je druk te maken om de toekomst of iets wat in het verleden is gebeurd

Ja, ik doe mee

“Happiness is letting go of what you think your life is supposed to look like.”

In 6 stappen naar meer geluk en voldoening. Leer hoe je weer meer kunt genieten van het leven.

.
In deze eerste cursus van De School voor Geluk neem ik je middels een besloten Instagram account in 2 weken en middels 6 stappen bij de hand om meer geluk en voldoening te ervaren.

Om de 2 dagen upload ik stories en posts met daarin waardevolle kennis en opdrachten om je hierbij te helpen.

Module 1: Leer de verschillende facetten van geluk begrijpen en ontdek waar jij langdurig gelukkig van wordt.

Module 2: Zelfleiderschap. Leer hoe je de regie kunt pakken over je mindset en je leven.

Module 3: Ontdek wie jij diep van binnen bent en hoe je jouw leven in kunt richten op een manier die bij jou past.

Module 4: Jezelf op de eerste plaats zetten.

Module 5: Loslaten.

Module 6: De nieuwe jij.

Live Q&A: Op maandag 4 november zal er een Q&A plaatsvinden van 15:00-16:00.

Bonus: Voor deze pilot versie mag je persoonlijk contact met me opnemen via de DM’s van de besloten Instagram account. Ik denk dan 1-op-1 mee met de dingen waar jij persoonlijk tegen aan loopt.

Veelgestelde vragen

.

Hoe kun je de cursus volgen?
Je kunt de cursus volgen via een besloten Instagram account. Nadat je hebt betaald kun je een volgverzoek sturen naar @degeluksformule. Op maandag 28 oktober krijg je toegang tot de account.

.Wat kost de cursus?
€37. De prijs is inclusief 21% BTW.

.Hoe lang houd ik toegang tot de besloten Instagram account?
Je houdt toegang tot en met 28 december. Je hebt dus 2 maanden om de cursus te volgen. Dit doe ik omdat ik je op die manier wil motiveren om de cursus ook echt te volgen.

.
Hoe is de cursus opgebouwd en hoe lang duurt het?
Vanaf maandag 28 oktober zal ik om de 2 dagen stories en posts uploaden op de besloten Instagram account. In totaal zal ik dus 6 dagen actief zijn. Gemiddeld ben je 15 minuten per dag bezig.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl of WhatsApp/bel me op 06 13 61 03 04.
.

Ja, ik doe mee

.